fbpx
Select Page

Озвучителни системи в Пловдив

Про Аудио ЕООД е водещ партньор и снабдител за професионална аудио техника и изграждане на озвучителни системи в Пловдив и други градове в България. С години опит на пазара, ние работим със световно доказани имена и предлагаме високоефективни и достъпни озвучителни решения за всякакъв тип обекти и нужди.
 

Надеждни решения за професионален звук в Пловдив

Ние предлагаме цветна палитра от експертни звукови системи и решения за различни приложения. Ние предлагаме решения за:

 • Озвучаване на хотели и хотелски помещения
 • Аудио озвучаване на спортни зали
 • Конферентно оборудване за конферентни зали
 • Звукови решения за индустриални обекти
 • Студийно осветление и ефекти
 • Професионално осветление за бар, дискотека, и други развеселителни заведения
 • Озвучаване на басейни
 • Звукова техника за сцени
 • Озвучаване на търговски обекти
 • Аудио техника за училища
 • Професионален звук за домашно кино
 • Аудио оборудване за сгради със специално предназначение
 • Аудио системи за домашно кино
 • Звуково оборудване за музеи, галерии и тематични паркове

Реализирани проекти в Пловдив

С цел да задоволим нашите клиенти, ние предлагаме богато портфолио от проекти с видими резултати. Сред завършените ни проекти са включени експертни задачи за озвучаване на стадиони, спортни зали, басейни, търговски центрове и други търговски площи.

лятно кино в царево
Летни 3D кина Приморско и Китен
спортна зала колодрум озвучителен проект
Mногофункционална спортна зала “Колодрум” Пловдив
христо ботев пловдив

Дом на културата “Борис Христов” Пловдив

Направете запитване по проект или офертно предложение!

Нашите предложения за качествено аудио оборудване

Знаем от какво се нуждае всяко място, затова работим с утвърдени и водещи производители и марки на озвучително оборудване и озвучителни системи, за да предоставим на клиентите си най-добрите възможни продукти. Ще откриете широка гама от възможности, от които можете да се възползвате.
Всички продукти са налични и на склад, с достъпни условия на доставка. Предлагаме какво съвет при закупуване, така и последваща грижа за аудио оборудването, което предоставяме.

При нас ще откриете:

И много други продукти на известни аудио брандове от световната озвучителна сцена. Екипът ни е винаги на линия за консултация при избора на подходящия за вас продукт, така че не се колебайте да се свържете с нас!

Категориите, които ще откриете при нас

Предлагаме разнообразие от различни категории продукти и решения за аудио системи в Пловдив, които включват конферентни системи, осветление за заведения, аудио системи за домашно кино и други.

Водещите имена, с които работим

Избираме внимателно имената, с които си сътрудничим. Благодарение на това сме в състояние да осигурим безупречни резултати за всеки клиент. Доверяваме се на водещи производители на аудио оборудване и инвестираме в най-съвременни звукови решения. Съотношението цена-качество е важно за нас, а нашият опит ни помага да ви препоръчаме най-добрите решения. Ето някои от имената, с които работим:

TOA

ANT

Monacor

QSC

Obsidian

Партньорите, с които работим

Фирми за слаботокови инсталации в Пловдив

През последните години работихме с редица колеги от слаботоковата индустрия в Пловдив. Нашите експерти имат възможността да предоставят решения, които обещават предимства като гъвкавост, сигурност и успеваемост. Можем също така да Ви помогнем с професионално обучение на Вашите колеги или служители, както и да се погрижим за инсталацията и настройката на системата. Можете да научите повече като се свържете с нас или ни изпратете Вашето запитване чрез E-mail. Ще ви отговорим възможно най-бързо!

Проектантски студия за слаботокови инсталации в Пловдив

Създаването на слаботокови инсталации в Пловдив не е никак лесно начинание. Подобна инвестиция предполага задълбочено проучване, изчисления и подходящи решения. Ние можем да Ви съдействаме, като предоставим експертна помощ за това как да планирате, осигурите и завършите този проект като инвеститор. Разполагаме с материали за обучение, калкулатори и програми, които ще Ви бъдат от полза при създаването на система за професионално озвучаване. Можете да бъдете сигурни, че системата е напълно съвместима с всички регулаторни стандарти и с наша помощ ще премине успешно проверките на регулаторните органи.

Дистрибутори на слаботокова техника в Пловдив

Осигуряваме сътрудничество и консултации с доставчици, както и изготвяне на оферти и количествени сметки, преговори и приемане на оферти за системи за професионално озвучаване и аудио техника. В зависимост от Вашите нужди, можем да осигурим доставка до Пловдив или до всяка друга локация в България.

Получават от нас

Обучения и съдействие

Един от нашите приоритети като експерти в професионалните озвучителни системи е нашите клиенти и техните служители да могат умело и спокойно да работят с предоставената и инсталирана техника. Ние предлагаме подробно обучение относно употребата на всеки вид система, за да се уверим, че Вашите очаквания ще бъдат задоволени и ще се насладите на желаните резултати.

Безплатна консултация

Всеки проект е уникално и неповторимо преживяване, но и труд и енергия. Съвсем натурално е да се колебаете относно това как да започнете или какво е необходимо за изпълнението на дадена задача. Можем да Ви съдействаме с безплатна консултация за подготовка, за да Ви помогнем да планирате и управлявате бъдещия си проект. Чрез осигуряване на EASE симулация, можем да Ви помогнем да си представите напълно резултатите и да сте подготвени за всеки вариант.

Подкрепа за развитие на пазарни позиции

Развитието на пазарни позиции е ключов елемент от успеха на всеки проект и не бива да бъде подценявана стъпка от взаимната ни работа. Всеки наш клиент може да получи съдействие и подкрепа за развитие на пазарни позиции или стабилизиране на съществуващи такива. По този начин се уверяваме, че Вие ще получите по-голяма възвръщаемост от инвестицията си и ще се радвате на повече печалби!

Други градове, в които можете да ни откриете