fbpx
Select Page

Микрофони

При нас ще откриете богат избор от висококачествени микрофони, които ще задоволят вашите нужди, независимо дали се нуждаете от личен микрофон за записи у дома, или професионални микрофони за студио. Всички микрофони са на достъпни цени с отлично съотношение цена-качество, което осигурява надеждна работа и високо удовлетворение от продукта, който сте закупили. Микрофоните, които предлагаме са на световно известни брандове като Audio-technica, ANT, Shure, Monacor, TOA и Sennheiser. Всяка марка предлага различни видове микрофони, които са създадени за различни цели. При нас ще откриете:

N

Вокални микрофони

N

Студийни микрофони

N

Кондензаторни микрофони

N

Безжични и с кабел

N

Инструментални микрофони

N

Микрофони за сцена

N

За презентации, семинари и лектори

N

За екскурзоводи

N

За водене на спорт и танци

Независимо от какво имате нужда, при нас ще го откриете бързо и лесно на отлична цена!
Предлагаме разнообразие от микрофони на добри цени с проверено качество и поддържан сервиз. Поддържаме наличности и изпращаме за наша сметка, при поръчки направени през сайта, на стойност над 200 лв.

ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact at proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!

Какво трябва да знаем за микрофоните?

Микрофонът е устройство, което преобразува звук в електрически сигнал, предназначен за озвучителна система. Микрофоните са широка гама продукти с много предназначения. Те могат да се използват както в системи за озвучаване на обществени събития и концертни зали, така и за звукозапис в студиа, радио или телевизионно излъчване, в конферентни зали и много други.
При покупка на микрофон цената не е най-важният фактор, най-важна роля при избора играе функцията, която този микрофон трябва да изпълни. Ако имате въпроси относно избора на микрофон с конкретна цел и употреба, не се колебайте да се свържете с Про Аудио.