fbpx
Select Page

Озвучителни системи във Варна

Про Аудио ЕООД е ключов партньор и доставчик на аудио оборудване за изграждане на озвучителни системи във Варна, региона, и други локации в България. Ние работим със световноизвестни марки аудио оборудване и предоставяме високоефективни и рентабилни решения за озвучаване, като имаме дългогодишен опит в сектора и отдадени специалисти, които са на Ваше разположение.

При нас ще откриете както професионални решения за озвучаване на обекти от всякакво естество, така и аудио оборудване високо качество за дома, студиото, яхтата, или друг тип помещение.

Професионална аудио техника във Варна

Нашите професионални озвучителни системи за гр. Варна, както и решенията ни, се използват в широк спектър от индустрии и за различни цели.

Нашите решения често се избират от:

 • Спортни помещения, стадиони, спортни зали, закрити и открити басейни, и други обекти със спортна насоченост
 • Хотели, хостели, и други обекти с подобен характер
 • Нощни заведения и ресторанти
 • Конферентно оборудване за зали и конферентни пространства
 • Индустриални и производствени пространства
 • Осветление за дискотека и други заведения
 • Театрални сцени, опери, оркестри
 • Магазини и други търговски помещения
 • Образователни институции
 • Църкви
 • Озвучителна система за училища
 • Изграждане на цялостни системи за домашно кино
 • Галерии и музеи

Финализирани проекти в страната и гр. Варна

С внимание към детайлите, нашите експерти работят с всеки клиент от Варна и региона индивидуално. Имаме дълъг списък с успешни проекти от доволни клиенти, които се радват на постигнати цели и изрядно озвучаване. Сред проектите ни са озвучителни инсталации и системи за търговски помещения, нощни заведения, театри, търговски площи и други. Част от реализираните проекти включват:
ситема за комуникация и сигурност - жп гара софия

Парк Арена Бургас

професионално озвучаване на арена шумен, гр шумен
Спортна зала Арена Шумен
стадион верея
Стадион Верея – Стара Загора

Направете запитване по проект или офертно предложение!

Продуктите, от които можете да изберете

Знаем точно какво изисква всяко място, защото имаме дългогодишен опит в професионалната озвучителна индустрия. Ето защо, за да предоставим най-добрите аудио продукти на нашите клиенти, ние си сътрудничим с утвърдени и известни производители и марки на аудио оборудване и озвучителни системи. Ще откриете разнообразни възможности, които могат да превърнат всеки проект в успешен, независимо от размера и амбициите му.

Част от оборудването, което ще откриете при нас на склад, включва:

Аудио техниката, която предлагаме, се произвежда от водещи марки аудио оборудване, а ние сме сертифициран доставчик за България. Продуктите са в наличност и могат да бъдат доставени в рамките на страната.

Разнообразие от категории с аудио техника

Нашите висококачествени озвучителни решения се разделят на няколко популярни категории. След най-предпочитаните са конферентни системи, осветление за дискотеки, озвучителни системи за училище и други.
безжични централни конферентни устрйства
Конферентни системи
en 54-24 говорители за оповестителна система
Фоново-озвучителни системи
усилватели
Усилватели
прожектори за открити пространства

Театрално и сценично осветление

Водещи марки за професионално аудио оборудване

Внимателно подбираме имената, с които си партнираме. В резултат на това успяваме да постигнем изключителни резултати за всеки клиент. Доверяваме се на известни и доказани производители на аудио оборудване и правим прецизен подбор на аудио техниката, която да предложим на крайния клиент. За нас е от решаващо значение да получите стойност за парите, а нашият опит ни помага да правим препоръки въз основа на Вашите нужди. Някои от марките, с които работим включват:

FBT

Magmatic

TOA

Elation

Duratruss

Нашите партньорства

Фирми за слаботокови инсталации във Варна

Като доказани професионалисти в областта на аудио техниката и озвучителните системи, ние работим с редица фирми за слаботокови инсталации във Варна. Професионалистите от Про Аудио ЕООД активно участват в проекти, като гарантират надеждност, ефективност и гъвкавост. Предлагаме на нашите партньори цялостни обучения, които да осигурят необходимите знания на Вашите служители и колеги. Можем да съдействаме и с инсталационните процеси, както и с настройките на всяка система. Позволете ни да разберем от какво се нуждаете като се свържете с нас или ни изпратите E-mail.

Проектантски студия за слаботокови инсталации във Варна

Проектирането на слаботокови инсталации и създаването на проекта е комплексна задача, която изисква много труд, време и специфични знания. Реализирането на такъв проект със сигурност би станало по-лесно с правилната информация и професионални насоки. Ние сме тук, за да помогнем, предоставяйки специализирани и професионални съвети и насоки за това как да се справите с тозп процес.

Дистрибутори на слаботокова техника във Варна

Ние си партнираме и с търговци или дистрибутори на слаботокова техника. Работата ни с такъв вид партньор включва предоставяне на експертни консултации, както и изготвянето на оферти и количествени сметки. Грижим се за договарянето и приемането на оферти за системи за гласово оповестяване, както и други видове аудио техника или озвучителни системи. Можете да разчитате на нас за доставки до Варна или други градове в страната. Ние ще се съобразим с Вашите нужди.

Получават от нас

Обучения и съдействие

Като професионалисти в областта на професионалните озвучителни системи, една от основните ни цели е да гарантираме, че нашите клиенти и персонал могат да използват оборудването без страх от грешки. Провеждаме специално обучение за работа с всеки вид система, за да гарантираме, че очакванията Ви ще бъдат надминати и ще останете доволни от резултатите.

Безплатна консултация

Всяка работа е уникално и неописуемо преживяване, но също така изисква много труд и усилия. Логично е да се колебаете как да започнете или какво ще е необходимо, за да завършите започнат проект по озвучителна система. Чрез безплатна консултация с нашите специалисти, Вие можете да получите надеждни съвети и насоки относно планирането и управлението на бъдещия проект. Предлагаме и EASE симулация.

Подкрепа за развитие на пазарни позиции

Сред помощта, която ще получите от нас, е и подкрепа за развитие на пазарни позиции. Ще се погрижим за това Вашите очаквания да се превърнат в реалност.

Други градове, в които можете да ни откриете