Select Page

Hi-Fi тонколони

ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact@proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!

Какво означава понятието Hi-Fi? Hi-Fi e стандарт за качество на възпроизвеждането на звук и/или изображение. Това което отличава Hi-Fi тонколоните от масовата продукция е, че тук отношението е насочено преди всичко към музиката и качествения звук. Това не са обикновените аудио системи „шир-потреба”, предлагани на масовия пазар от фирми, които наред с аудио техниката произвеждат сешоари, тостери и прахосмукачки. Истинските Hi-Fi системи и компоненти са дело на компании, специализирани единствено и само в производството на AV техника с най-високо качество.

Предлагаме разнообразие от Hi-Fi тонколони на добри цени , в отлично-съотношение цена-качество. Подържаме наличности и изпращаме за наша сметка, при поръчки направени през сайта.

Hi-fi тонколони – какво трябва да знаем

Hi-fi е съкращение от High fidelity, което означава възпроизвеждане на аудио с малко или без шум и изкривяване – възможно най-близко до оригиналният звук. В тази връзка, hi-fi говорителите са високоговорители способни да възпроизведат звук с такива високи качества.

Изключително доброто качество на звука, генериран от hi-fi тонколони, се постига благодарение на висококачествените материали и добрият дизайн на този вид продукти. Високоговорителите и електрониката, която се използват намалят шума, смущенията и изкривяването, а специалните кутии спомагат за намаляване на резонанса на високоговорителите. Всичко това гарантира, че hi fi тонколоните са способни да възпроизведат аудиото точно както е било записано, миксирано и мастерирано в звукозаписното студио, а това вече гарантира изключително и реалистично изживяване при слушане.

Всичко описано прави тонколоните hi-fi по-скъпо решение за озвучаване, но и по-качествено такова. Когато слушате през hi-fi говорители, можете на чуете всички фини детайли и нюанси, които са непосилни за възпроизвеждане от стандартните колонки.

Друга особеност на hi-fi говорителите е, че те са изработени за употреба в малки пространства като всекидневни, офиси, или като част от система за домашно кино. Това е така, защото този тип тонколони не е способен да изпълнят големи пространства със звук.