fbpx
Select Page

Hi-Fi тонколони

 

HI-FI  е страстта ни по онзи звук с най-високо качество, който става част  от емоцията  и високите изисквания за качество на звука , при възпроизвеждане на музика или ефекти от филми. Дългогодишния ни опит доказа, че CANTON  е верен избор за HI-FI тонколони, с изключителни възможности за красив дизайн, висококачествен звук  в различни серии и възможности за SMART иновации в дома , офиса, хотела.
Bang and Olufsen не се нуждае от представяне! Датската компания с почти стогодишен път в историята и  иновациите на изключителни като дизайн и звук HI-FI озвучителни тела, е част от портфолиото ни за най-висококачествен звук, съчетан с впечатляващ дизайн!

ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04  и говорете с нас за HI-FI!

Hi-fi тонколони – какво трябва да знаем

Hi-fi е съкращение от High fidelity, което означава възпроизвеждане на аудио с малко или без шум и изкривяване – възможно най-близко до оригиналният звук. В тази връзка, hi-fi говорителите са високоговорители способни да възпроизведат звук с такива високи качества.

Изключително доброто качество на звука, генериран от hi-fi тонколони, се постига благодарение на висококачествените материали и добрият дизайн на този вид продукти. Високоговорителите и електрониката, която се използват намалят шума, смущенията и изкривяването, а специалните кутии спомагат за намаляване на резонанса на високоговорителите. Всичко това гарантира, че hi fi тонколоните са способни да възпроизведат аудиото точно както е било записано, миксирано и мастерирано в звукозаписното студио, а това вече гарантира изключително и реалистично изживяване при слушане.

Всичко описано прави тонколоните hi-fi по-скъпо решение за озвучаване, но и по-качествено такова. Когато слушате през hi-fi говорители, можете на чуете всички фини детайли и нюанси, които са непосилни за възпроизвеждане от стандартните колонки.

Друга особеност на hi-fi говорителите е, че те са изработени за употреба в малки пространства като всекидневни, офиси, или като част от система за домашно кино. Това е така, защото този тип тонколони не е способен да изпълнят големи пространства със звук.

Свързани категории продукти