fbpx
Select Page

Сценични ефекти - Magmatic FX

Линията Сценични ефекти

N

Magma ™

серия от пушек машини и машини за мъгла на водна основа;
N

Polar ™

серия машини за сняг с много висока мощност;
N

Atmosity ™

универсална серия течности за мъгла, пригодими за всички видове машини за пушек и мъгла;
N

Thermatic ™

машини за мъгла на маслена основа;
N

Rocket ™

линия за криогенните ефекти на мъглата от CO2 за специална атмосфера;
N

Prisma ™

усъвършенствана серия от UV LED осветление, която съчетава 365nm UV изход с контрола и ефективността на светодиодите.

Какво трябва да знаем за сценичните ефекти

Сценичните ефекти, като пушек машините, машините за сняг и машините за мъгла, са важни инструменти в събития като концерти, театрални представления и филмово производство. Те създават атмосфера и допълват визуалното и звуково изживяване на публиката. Ето уникалните функции на всяка една от тези машини:

Пушек машини

Пушек машините са устройства, използвани за създаване на пушек, който изпълва сцената и се издига високо във въздуха. Те се използват, за да добавят впечатляващи моменти в представления, като концерти, филми и специални събития. Пушек машините създават мистериозна обстановка и придават реалистичност на сцената.

Машини за мъгла

Машините за мъгла създават гъст и траен облак от мъгла, който рее близо до пода на сцената, и се използва за създаване на мистериозни или драматични атмосфери на сцената. Те се използват в различни видове изяви като концерти, театрални представления и музикални видеа. Мъглата може да се освети в различни цветове, което добавя визуална сложност към сцената и създава впечатляващи визуални ефекти.

Машини за сняг

Машините за сняг създават изкуствено покритие от сняг в затоплени или топли среди. Те са изключително полезни за театрални постановки или филмови сцени, които изискват заснежени среди, особено ако на открито не е възможно да има реален сняг. Тези машини се използват и в различни тематични паркове и къмпинги, където трябва да се създаде усещане за зимна обстановка.

Свързани категории