fbpx
Select Page

Усилватели

Инсталационни професионални усилватели – за сцени, клубове, обществени пространства.
Инсталационни усилватели за фоново – озвучителни системи
Усилватели с вградени смесителни модули  и плейъри.
Зонални матрици за зоново управление на звук.

Усилватели за фоново-озвучителна система

Обичайна е практиката в тези системи да се използват усилватели на 100 V. Тази, така наречена “стоволтова инсталация” дава едно важно предимство – големите загуби на силата на сигнала, възможни при голям брой високоговители се минимизират. Стоволтовите усилватели – служат предимно за осигуряване на равномерно озвучаване, фонов звук и излъчване на кратки съобщения за хотели, офиси, магазини, ресторанти, заведения, и други обществени обекти. Те са подходящи и за озвучаване на спортни малки зали или СПА-зони, и басейни – навсякъде където имате нужда от фоново озвучаване и общо оповестяване.

Професионалните усилватели за звук с високо налягане – SPL

Работят в режим на 4 или 8 ом, осигуряват звукова мощност на говорители или система от говорители с мощност – 500W, 1000W и по-голяма, практически без ограничения, до възможния потенциал на тонколоните . Възможни варианти с вграден аудио-процесоринг на звука.
Стандартните усилватели на мощност са усилватели от клас D, предназначени да отговарят на изискванията за различни видове приложения, вариращи от стандартни домашни стерео приложения до многозонови системи с разпределени високоговорители. С отлична ефективност и висок капацитет за работа.
Професионалните усилватели за звук са правилен избор за дискотеки и клубове, озвучаване на сцени, озвучаване за спортни зали и съоръжения, които имат нужда от високо ниво на звука. Повечето професионални усилватели са в размер подходящ за рак монтиране и са във вариант – импулсни и аналогови усилватели.

Миксер-усилватели

Tози тип усилватели имат вграден миксер, който се използва за контрол на звуковите честоти чрез смесване. Работата с тези устройства е ключово за всеки, който се нуждае от пълен и прецизен контрол върху качеството на звука на всеки един свързан елемент.

Можем да помогнем с професионално мнение

Независимо от кой вид имате нужда, ще Ви предложим не само избор на различни надеждни усилватели, но ще ви консултираме за правилно, надеждно и качествено решение, съобразено с бюджета ви.

Поддържаме наличности и изпращаме за наша сметка, при поръчки направени през сайта, на стойност над 200 лв. Позвънете на 056/84 52 04 или ни пишете на contact@proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за оптимално решение!