fbpx
Select Page

Line Array Високоговорители

Line Array е озвучително тяло с множество високоговорители, комбинирани в общ обем.
Високоговорителите от този тип са перфектен избор за озвучаване на по-големи помещения и зали, които имат капацитет за голяма аудитория. За тях се изисква струпване на много на брой озвучителни тела, които ако са конвенционални, много често възпроизвеждат хаотичен звук и по-ниска речева разбираемост. Вече от около две десетилетия, качествените Line Array високоговорители предлагат безупречно решение на проблема.

Линейните ареи са подходящи за зали с нужда от насочен звук на по-голямо разстояние – театрални, концертни, читалищни и конферентни зали, както и църкви. Главно заради яснотата на звука, дори и в помещения с лоша акустика, независимо от размера им.

Предлагаме разнообразие от Line Array системи на добри цени, в отлично-съотношение цена-качество. Марките, на които разчитаме са доказани в световен мащаб – Kling & Freitag, Audac, TOA, Soundtube, и FBT. Гарантираме 100% оригиналност на продукта! Поддържаме наличности, доставяме бързо и предлагаме безплатна доставка за поръчки над 200лв.

ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact@proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!