Вокални микрофони

Вокалните микрофони са ключов елемент от всяко едно изпълнение. Ние разполагаме с богат избор от динамични и кондензаторни вокални микрофони за пеене на достъпни цени. При нас ще откриете и безжични микрофони за пеене, които са перфектния избор за участия на живо! Марките, които предлагаме са доказани с качество както в България, така и по цял свят – Shure, Sennheiser, Audio-technica, Audac!

Ние от Про Аудио ЕООД предлагаме голямо разнообразие от вокални микрофони на ниски и достъпни цени. ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact at proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!

За вoĸaлни изпълнения на живо, ĸъдeтo звyĸът нa caмaтa cцeнa може да е пpeĸaлeнo cилeн и пoтиcĸaнeтo нa миĸpoфoния e вaжeн eлeмeнт, нaй-дoбpият избop e дa изпoлзвaтe ĸapдиoидни миĸpoфoни. Може да имате нужда от микрофон за пеене с различна полярна характеристика – ненасочен, кардиоиден, суперкардиоиден, или тип пушка. Изборът може да е труден, но нашият екип може да Ви помогне с безплатна консултация или с повече информация как да изберете най-подходящият за вас микрофон! Освен гарантирано качество, нашият екип може да Ви предложи:

N

Бърза и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 100лв.;

N

Професионални консултации с експерт от екипа.

Showing all 22 results