fbpx
Select Page

Оповестителни системи EN-54

    С четири бранда, от който можем да предложим всякакво по вид, бюджет, функционалност и приложение решение за  Системите за гласово оповестяване и опита ни от над 15 години, наистина знаем много за тях и имаме огромен избор на продукти и системни решения. С експертизата  ни  за проектиране  и изграждане на оповестителни системи, са реализирани най-сложните проекти в България – Спортна зала Колодрум – Пловдив, АЕЦ Козлодуй, Милениум хотел и Бизнес Център, Централна ЖП Гара – София, Тунел Железница на автомагистрала Струма и десетки ключови национални обекти, както и множество хотели, училища и детски градини. Предлагаме решения на Японската компания – ТОА, Полската  -Ambient, Италианската – FBT,  и EN 54-24 сертифицирани говорители ТОА, Ambient, IC Audio.

Съобразено с всички стандарти проектиране от професионалисти в сферата

Проектирането на аварийно-оповестителни системи се извършва съобразно с CEN 54-32, EN 50849, EN 54 – 4-16-24, Наредби Iz 1971 и Iz 2815. Нашият екип е пряко запознат с нормативната база и предлага консултации за проектанти по горе-изброените стандарти! Всички системи за гласово уведомяване, които предлагаме са изработени от доказани световни брандове като TOA и FBT, Ambient, говорители на Ic Audio. Освен гарантираното качество и оригиналността на оповестителните системи, които предлагаме, те идват и с интуитивен начин за използване. Нашите аварийни системи за оповестяване са в перфектно съотношение цена – качество, и с наша помощ лесно ще се ориентирате коя оповестителна система е най-добрият избор за Вас!

Системите за гласово оповестяване са задължителни за сгради с капацитет от повече от 100 обитатели

Съгласно приетите норми и закони в страната ни, инсталацията на аварийно оповестителна система е наложителна за сгради с капацитет над 100 души. Проектирането на системата за извънредни ситуации трябва да е внимателно съобразено с помещенията, така че дори един от говорителите да се повреди и да не работи коректно, системата все пак успешно да осигури разбираемост за евакуация на сградата. Съгласно ч БДС EN 50849 системите за гласово оповестяване/уведомяване трябва да могат автоматично да сигнализират за състоянието си, като тук включваме: нейната работоспособност, наличие на електрозахранване, всички други възможни неизправности в системата.

R

Работим с множество доверени дилъри и дългогодишни партньори – и пазим интересите им.

Разполагаме с най-голямо разнообразие от марки, решения, продукти – бюджетни и сложни системни решения, сертифицирани по EN 54 -4, EN 54-16, EN 54-24, така че да предложим най-правилното, комплексно и най-вече надеждно работещо решение.

Разполагаме на склад – Винаги! с огромна наличност, и можем да реагираме веднага и осигурим експресна доставка до всяка точка в България! Разчитайте на Pro Audio!

g

Предлагаме проектиране, консултации и електро-акустични симулации за проекти на системи за гласово оповестяване.