Активни тонколони

Активните тонколони имат вграден усилвателен модул с минимализирана вероятност от повреда на говорителите. В напълно активна система всеки високоговорител има собствен усилват Аудио сигналът първо се обработва от активен кросоувър, за да се раздели на съответните честотни обхвати, преди да бъде изпратен до отделните усилвателни модули захранващи конкретните говорителите. На този принцип работят озвучителните тела за мобилно използване, фиксирана инсталация, както и мониторни тонколони за студиа и професионална аудио техника.

Професионалните активни тонколони са по-компактно и доста по-лесно за инсталиране решение за различни по вид дейности. Факта, че всички компоненти в активните тонколони са предварително подбрани от експерти гарантира максимално добро качество и безупречна, надеждна работа за години напред!

Pro Audio предлага разнообразие от активни тонколони на добри цени, и в отлично съотношение цена – качество. Поддържаме наличности и изпращаме за наша сметка, при поръчки направени през сайта.

ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact@proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!