fbpx
Select Page

Активни тонколони

Активните тонколони имат вграден усилвателен модул с минимализирана вероятност от повреда на говорителите. В напълно активна система всеки високоговорител има собствен усилвател. Аудио сигналът първо се обработва от активен кросоувър, за да се раздели на съответните честотни обхвати, преди да бъде изпратен до отделните усилвателни модули захранващи конкретните говорители. На този принцип работят озвучителните тела за мобилно използване, фиксирана инсталация, както и мониторни тонколони за студиа и професионална аудио техника.

Професионалните активни тонколони са по-компактно и доста по-лесно за инсталиране решение за различни по вид дейности. Фактът, че всички компоненти в активните тонколони са предварително подбрани от експерти, гарантира максимално добро качество, и безупречна, надеждна работа за години напред!

Pro Audio предлага разнообразие от активни тонколони на добри цени, и в отлично съотношение цена – качество. Поддържаме наличности и изпращаме за наша сметка, при поръчки направени през сайта.

ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact@proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!

Активни тонколони – ползи

Фактът, че активните тонколони работят с вграден усилвател, означава, че те са готови за директно ползване, което ги прави изключително удобни. Активните тонколони са качествено решение за озвучаване, защото всички компоненти съдържащи се в тях са предварително подбрани от производителя, за да се постигне оптимална работа и озвучаване без никакви технически проблеми.

Активните тонколони с вграден усилвател имат по-добра ефективност на отделните компоненти, което осигурява синхронизиран и силен звук. При използването на активни тонколони е необходимо много по-малко усилие, защото те са напълно интегриран компонент от аудио системата. Единственото нещо, което трябва да направите е да ги захраните.
Удобството на активните тонколони ги прави една идея по-скъпо удоволствие в сравнение с алтернативни продукти, но инвестицията си заслужава.

Ако се колебаете в избора си на активни тонколони или се интересувате от актуалната цена на активните тонколони, не се колебайте да се свържете с нас!

Активни колони от Pro Audio

При нас ще откриете както единични активни колони, така и комплекти активни колони от доказани марки в бранша. Освен това, на разположение са различни размери – активни тонколони 12 инча, активни колони 15 инча, 10 или 14 инча, и други, в различни конфигурации. Специалистите ни могат да ви консултират относно най-подходящото решение за вашите нужди, а продуктите ни са в наличност на склад, с опция за доставка до всяко кътче на страната.