Select Page

Инструментални микрофони

Инструменталните микрофони се използват за записи на акустични инструменти и възпроизвеждане на кристално ясен звук на живо. Те са специално изработени да възпроизвеждат звука по естествен начин с ниско ниво на шум. Освен това те притежават здрава конструкция и потенциал за ежедневно, дълготрайно използване.

С тях може да записвате различни видове инструменти, независимо дали са струнни, духови или ударни – китари, саксофони, барабани – с високото качество на микрофоните за инструментален запис, възможностите нямат граница!

Ние от Про Аудио ЕООД предлагаме голямо разнообразие от инструментални микрофони на ниски и достъпни цени. ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact at proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!

Нашите предложения за запис на инструменти са внимателно подбрани от доказани лидери на пазара като Shure и Audio-technica. Всички продукти, които ще откриете в сайта са не само надежден и висококачествен избор всеки артист, изпълнител, продуцент и аудиoинженер по цял свят! Микрофоните предлагат перфектен звук със студийно качество дори и при най-високо ударно налягане! Освен гарантирано качество, нашият екип може да Ви предложи:

N

Бърза и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 100лв.;

N

Професионални консултации с експерт от екипа.