fbpx
Select Page

Sound & Lighting за клубове и барове. Oборудване за музиканти

Професионална озвучителна система и ефектно осветление за бар и клуб

В сърцето на всяка вълнуваща парти атмосфера, тупти бас- сърцето на добра саунд система. С продуктите и решенията на AUDAC, Kling and Freitag, FBT, Оbsidian, Elation, Маgmatic и опита на десетки инсталации и консултации за звук в барове, можем да предложим различни решения като звуково налягане, функционалност. Визията ни е за качествен, богат и плътен саунд, отчетлив звук и най- добрите светлинни ефекти, за създаване на пристрастяваща парти атмосфера.

Част от снимките в галерията са предоставени с любезното съдействие на AUDAC, Kling & Freitag

AUDAC - BASO 15, пасивен субуфер

Максимум пърформънс с качествен звук и високо звуково налягане

AUDAC VEXO112

Пасивна, high-performance тонколона, 12 инча

ELATION SixPar 300

Клубен пар – ефект

AUDAC VEXO8

Малка и компактна,  с впечатляваща мощност, с елегантен дизайн.

AUDAC VEXO115

Пасивна, 15 инчова, high-performance тонколона

ELATION DARTZ 360

Moving Head за сценичен ефект

Изключителната точност и яснота , в съчетание с баса BASO 8, водят до зашеметяващ звук в целия честотен диапазон. Елегантният корпус на серията позволява дабъде използвана в модерни инсталационни приложения като барове и нощни клубове.

Подходящо аудио-оборудване за качествено озвучаване на клубове и барове

При инсталиране на сравнително мощна озвучителна система за нощен клуб, е нужна проверка на акустиката на сградата за кънтене локализирането на всякакви проблемни зони – вътре и извън сградата.
Правим това със специализирана апаратура за замерване NTI Audio. Ако възникнат проблеми в някоя от тези области, ние съветваме клиентите да ангажират акустичен професионалист, преди да бъде инсталирана озвучителната система на нощен клуб. Това ще гарантира, че веднъж инсталирана, звуковата система ще може да работи с оптималния си капацитет, без да се притеснявате за вибрации или загуба на звук.

Следващата област, която трябва да обърнем внимание, е общото оформление на пространството. Има ли някакви физически препятствия като стени, стълбища или балкони, които могат да повлияят негативно на разсейването на звука? Има ли място за сядане, което ще се нуждае от по-малки допълнителни високоговорители? Ако е така, за да избегнете мъртви точки на музиката, може да са необходими допълнителни сателитни високоговорители.

За нашата хипотетична инсталация в нощен клуб ще изградим озвучителна система, която ще обслужва около 500 души. Нощният клуб ще има главна сцена с изглед към дансинга и зона за посетители пред и встрани от дансинга.

Озучителни телa

озвучаване и осветление на клубове и барове. оборудване за музиканти - pro audio

Front of House: Бас тела монтирани ляво – дясно

FBT ARCHON 115, пасивна тонколона x 4, с RMS 1000 W, Peak 2000 W.

Front of House: Средна секция

4 x FBT ARCHON 112, пасивна тонколона, RMS –1000W,  Peak- 2000 W.

Говорителите от закъснителна линия

ARCHON 106 х 4, пасивни тонколони, RMS 3500W, Peak 700 W.
Mогат да са монтирани на стената.

Цифров звуков процесор

Цифровият звуков процесор (DSP) е просто мозъкът на операцията. Цифровият звуков процесор обработва звука от устройства като DJ оборудване и го прецизира, преди да го изпрати към усилвателите и високоговорителите, чрез Лимитери, ограничаване, изравняване, Контрол над зони, Контрол на усилването, Кросоувър, Изходящо ограничаване и евентуална връзка с пожароизвестяване и гласово оповестяване: Предложената озвучителна система за нощен клуб ще бъде 3-лентова система със закъснителна линия, така че DSP ще изисква осем изхода за ляво и дясно за обработване на звук от Басова честота, Средна честота, Висока честота и закъснителна линия.

FBT DLM 26

Цифров процесор за управление на високоговорители.

Усиватели

Усилвателят приема звуков сигнал от DSP, след което го усилва и го доставя към високоговорителите. Усилвателите се предлагат в много формати, обикновено въз основа на количеството мощност – W, което могат да доставят на високоговорителите. Типът усилватели и мощността, необходима за звуковата система, ще се управляват от типа, количеството и мощността на използваните високоговорители.

FBT AX 2000

Двуканален усилвател клас АВ

AUDAC SMQ 500

Четириканален усилвател 4x500W

FBT AX 3000

Двуканален усилвател клас АВ, стерео режим Parallel-Bridge.

AUDAC SMQ 750

Четириканален усилвател, 4х 750W, с технология WAVEDYNAMICS™

Свържете се с нас!

Ако обмисляте да инсталирате нова озвучителна система за вашия нощен клуб, винаги е важно да се консултирате с професионален инженер на озвучителна система, преди да инвестирате в каквото и да е оборудване. Очакваме с нетърпение да чуем от какво се нуждаете и сме винаги на разположение, за да предоставим безплатна консултация.

Направете запитване по проект или офертно предложение!

Други решения от ProAudio

техническо оборудване за сцени. озвучителни системи и ефектно осветление

Оборудване за сцени – осветление, звук и мултимедия

озвучаване на търговски обекти

Решения за хотели, хотелска инфраструктура и ресторанти

озвучаване на търговски обекти

Системи за звук за търговски обекти