fbpx
Select Page

Говорители за вграждане в таван

Говорителите за таванен монтаж са най-често използваните, заради дискретния и стилен дизаин, удобни за разполагане при почти всяко приложение. Вградените в тавана говорители са удобни, компактни и ефективни за озвучаване на обекти и помещения като офиси, хотели, ресторанти, търговски площи, дори и при избор за домашен звук. Стандартно таванните говорители осигуряват малка мощност, при свързване на 100 V, със съответния тип усилвател. Разбира се, таванните високоговорители за вграждане в гипсокартон не ограничават приложението си само до малки инсталации. Те могат да бъдат подходящо решение за много на брой линии, за покриване на голяма пространствена площ, с управление от матрични процесори и усилватели, както използване на иновативни възможности за контрол и синхронизиране.

Showing all 27 results

Говорители за вграждане в таван и гипсокартон: Вградена аудио система.

Говотирелите за вграждане в гипсокартон са подходящи за инсталиране в стени и тавани. Предлагат качествен звук и разпръскване на звука по равномерен и дискретен начин. При избора на говорители за таван е важно да се има предвид мощността, чувствителността, разпръскването на звука и съвместимостта със съществуващата аудио система.

Какво трябва да се има предвид при избора на говорители за вграждане?

При избора на говорители за вграждане в таван или гипсокартон е важно да се имат предвид следните фактори:

  • Качество на звука: изберете говорители, които предлагат висококачествен звук с добра яснота и богат бас.
  • Дизайн и естетика: продуктите трябва да се съчетават с интериора ви и да предлагат дискретен външен вид, като пасват безпроблемно в тавана или стената.
  • Инсталация и съвместимост: уверете се, че говорителите за вграждане са лесни за инсталиране и са съвместими с вашата аудио система или устройства.
  • Разпръскване на звука: изберете говорители за вграждане с подходящо разпръскване на звука, за да осигурите равномерно звуково покритие в цялото помещение.
  • Бюджет: съобразете покупката с бюджета, с който разполагате и изберете продукт, предлагащ най-добро съотношение между качество и цена.

При избора на говорители за вграждане в таван или гипсокартон, винаги е добре да се консултирате с професионалисти в областта. Експертите от Про Аудио имат години опит и множество успешни проекти. Те са винаги на разположение да асистират при избора на най-добрия продукт за вашите специфични нужди. 

N

Предлагаме разнообразие на избора, качество, добър дизайн, добри цени, големи и постоянни наличности.

N

Бърза и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 200лв, направена през сайта.;

N

Професионална консултация с експерт от екипа.

TOA, Ic Audio, AUDAC, CMX, Soundtube са брандовете, на които се доверяваме за висококачествени говорители за за таванен монтаж.

ПОЗВЪНЕТЕ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact at proaudio.bg, за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!