fbpx
Select Page

Говорители за вграждане в таван

Говорителите за таванен монтаж са най-често използваните, заради дискретния монтаж, удобни за разполагане при почти всяко приложение, често най – бюджетно възможен избор. Вградените в тавана говорители са удобни, компактни и ефективни за озвучаване на обекти и помещения като офиси, хотели, ресторанти, търговски площи, дори и при избор за домашен звук. Стандартно таванните говорители осигуряват малка мощност, при свързване на 100 V, със съответния тип усилвател. Разбира се, таванните високоговорители и тонколоните за вграждане в гипсокартон не ограничават приложението си само до малки инсталации. Те могат да бъдат подходящо решение за много на брой линии, за покриване на голяма пространствена площ, с управление от матрични процесори и усилватели, както използване на иновативни възможности за контрол и синхронизиране – с иновативните продукти предлагани от AUDAC.

Showing all 25 results

N

Предлагаме разнообразие на избора, качество, добър дизайн, добри цени, големи и постоянни наличности.

N

Бърза и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 100лв, направена през сайта.;

N

Професионална консултация с експерт от екипа.

TOA, Ic Audio, AUDAC, CMX, Soundtube са брандовете, на които се доверяваме за висококачествени говорители за за таванен монтаж.
ПОЗВЪНЕТЕ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact at proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!