fbpx
Select Page

Говорители за вграждане в таван

Говорителите за таванен монтаж са най-често използваните, заради дискретния монтаж, удобни за разполагане при почти всяко приложение, често най – бюджетно възможен избор. Вградените в тавана говорители са удобни, компактни и ефективни за озвучаване на обекти и помещения като офиси, хотели, ресторанти, търговски площи, дори и при избор за домашен звук. Стандартно таванните говорители осигуряват малка мощност, при свързване на 100 V, със съответния тип усилвател. Разбира се, таванните високоговорители и тонколоните за вграждане в гипсокартон не ограничават приложението си само до малки инсталации. Те могат да бъдат подходящо решение за много на брой линии, за покриване на голяма пространствена площ, с управление от матрични процесори и усилватели, както използване на иновативни възможности за контрол и синхронизиране – с иновативните продукти предлагани от AUDAC.

Showing all 27 results

Тонколони за вграждане в таван: Скрита аудио система за таван

Тонколоните за вграждане в таван са специално проектирани да се интегрират в таванната повърхност, като се създава скрита аудио система, която не нарушава естетиката на интериора. Говотирелите за вграждане предлагат качествен звук и разпръскване на звука по равномерен и дискретен начин. При избора на говорители за таван е важно да се има предвид мощността, чувствителността, разпръскването на звука и съвместимостта със съществуващата аудио система.

Тонколони за вграждане в гипсокартон: Звуково изживяване, което се слива с интериора

Тонколоните за вграждане в гипсокартон са идеални за инсталиране в стени и тавани от гипсокартон. Те предлагат просто и практично решение за добавяне на звуково изживяване към вашия интериор, без да отнемат допълнително пространство. Говорителите за вграждане в гипсокартон се инсталират в специални отвори, създавайки незабележимо интегрирано звуково решение. При избора на високоговорители за вграждане в гипсокартон, важно е да се има предвид качеството на звука, дизайнът и възможността за просто монтаж и свързване.

Какво трябва да се има предвид при избора на говорители за вграждане?

При избора на тонколони за вграждане в таван или гипсокартон е важно да се имат предвид следните фактори:

  • Качество на звука: изберете говорители, които предлагат висококачествен звук с добра яснота и богат бас.
  • Дизайн и естетика: продуктите трябва да се съчетават с интериора ви и да предлагат дискретен външен вид, като пасват безпроблемно в тавана или стената.
  • Инсталация и съвместимост: уверете се, че тонколоните за вграждане са лесни за инсталиране и са съвместими с вашата аудио система или устройства.
  • Разпръскване на звука: изберете тонколони за вграждане с подходящо разпръскване на звука, за да осигурите равномерно звуково покритие в цялото помещение.
  • Бюджет: съобразете покупката с бюджета, с който разполагате и изберете продукт, предлагащ най-добро съотношение между качество и цена.

При избора на тонколони за вграждане в таван или гипсокартон, винаги е добре да се консултирате с професионалисти в областта. Експертите от Про Аудио имат години опит и множество успешни проекти. Те са винаги на разположение да асистират при избора на най-добрия продукт за вашите специфични нужди. Свържете се с нас!

N

Предлагаме разнообразие на избора, качество, добър дизайн, добри цени, големи и постоянни наличности.

N

Бърза и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 200лв, направена през сайта.;

N

Професионална консултация с експерт от екипа.

TOA, Ic Audio, AUDAC, CMX, Soundtube са брандовете, на които се доверяваме за висококачествени говорители за за таванен монтаж.
ПОЗВЪНЕТЕ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact at proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!