Инсталационни микрофони

Този тип микрофони са предназначени за излъчване на общи оповестителни съобщения. Те са задължителен компонент за всяка обществена сграда с капацитет от 100 души и нагоре, които биха имали нужда от масова евакуация в извънредни случаи, и необходимост от общо оповестяване за всяка с по малко посетители. Много от предложенията ни за инсталационни микрофони се използват и в озвучаването на зали за срещи, конферентни зали и т.н. Най-често приложение срещат в офис сгради, молове, бизнес сгради, зали, големи магазини и други.

Ние от Про Аудио ЕООД предлагаме голямо разнообразие от инсталационни микрофони на ниски и достъпни цени. ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact at proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!

Продуктите, които предлагаме са с отлично съотношение качество-цена. Предложенията ни са от доказани брандове като Audac, CMX, Monacor и TOA, които са специализирани в изработката на висококачествени аудио продукти, включително и микрофони от висок клас! Предлагаме възможни варианти за цифрови инсталационни микрофони, с предварително програмиране на функции и зони на излъчване. Освен гарантирано качество, нашият екип може да Ви предложи:

N

Бърза и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 100лв.;

N

Професионални консултации с експерт от екипа.