Select Page

Инсталационни микрофони

Микрофони с перманентна инсталация за излъчване на общо оповестителни съобщения.  Много от предложенията ни за инсталационни микрофони се използват и в озвучаването на зали за срещи, конферентни зали, гишета push-talk , излъчване на производствени съобщения или съобщения в училища и т.н. Най-често приложение срещат в офис сгради,   бизнес сгради,  магазини. Няма необходимост инсталационните микрофоните за общи съобщения да бъдат сертифицирани по EN -54 за обекти без задължителна Система за гласово оповестяване.

Разполагаме с  голямо разнообразие от  налични инсталационни микрофони в отлично съотношение цена – качество. ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact at proaudio.bg, за да получител най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!

Предлаганите от нас инсталационни микрофони  са от доказани брандове като Audac, CMX, Monacor и TOA, които са специализирани в изработката на висококачествени аудио продукти. Предлагаме  и възможни варианти за цифрови инсталационни микрофони, с предварително програмиране на функции и зони на излъчване. Освен гарантирано качество, нашият екип може да Ви предложи:

N

Бърза и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 100лв.;

N

Професионални консултации с експерт от екипа.