fbpx
Select Page

Доставки и начини на плащане

Договор

Договорът за продажба от разстояние между Proaudio.bg и ползвателя се счита за сключен от момента на потвърждаване на конкретната поръчка от страна на Proaudio.bg.

Доставка на поръчана стока. Срок на доставка.

Доставката на поръчана чрез онлайн магазина стока се извършва с куриер. При доставката получателят подписва талон за приемо – предаване/товарителница/, който удостоверява точното изпълнение на поръчката. Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:

1. За стоки поръчани до 15 часа българско време – два работни дни, считано от деня следващ деня в който е направена поръчката.

2. За стоки поръчани след 15 часа българско време – три работни дни, считано от деня следващ деня в който е направена поръчката. Доставките се извършват само на географската територия на Република България.

Про Аудио ООД не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато ползвателят е посочил неверни непълни и/или неточни лични данни, включително когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес. Задължение на ползвателя е да опазва конфиденциалността на своето потребителско име и парола. Всяка направена чрез онлайн магазина поръчка ще бъде считана от страна на Proaudio.bg за редовна, ако при направата и са използвани потребителско име и парола, които системата е приела за валидни независимо от това дали същите са използвани от лице различно от титуляра или от неовластено лице.

За всички поръчки, които са в наличност и стойността им надхвърля 200.00 лв с ДДС, доставяме БЕЗПЛАТНО на територията на нашата страна.

За всички поръчки, които са под 200.00лв с ДДС и не включват пакетни или промоционални цени ВИЕ ще трябва да заплатите цената упомената от куриера. За тази цел поръчката се налага да бъде дадена най късно до 17.00 българско време. В този случай изборът на куриер е изцяло на клиента. Получателят е длъжен още при получаване на стоката, да провери дали има нередности при транспортирането и.

Стоката се доставя на Купувача:

Стандартно – в офиса на куриерската служба

Или на адреса на получателя , когато изрично е посочен този метод за доставка в онлайн заявката си, ако стойността на поръчката надхвърля 100 лв.

Преглед на стоката. Рекламации.

При получаването на стоката потребителят е длъжен веднага да я прегледа и в случай, че констатира явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи, незабавно да информира лицето извършващо доставката. Ако не направи това, вещта се смята за одобрена, като потребителят губи правото по – късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи.

Рекламации на закупени чрез онлайн стоки се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете и условията на търговската им гаранция. Адрес за рекламации: гр. Бургас, жк Славйков, бл.10, тел 056 84 52 04, E-mail

Общи условия

При невъзможност да бъде връчена пратката на купувача не по вина на Про Аудио или куриерската служба потребителя заплаща всички куриерски разходи на основание чл.55, алинея 1 от ЗЗП.

Имаш идея за проект?