fbpx
Select Page

ТВ и Радио Микрофони

TV & радио микрофоните варират по предназначение. При нас ще откриете продукти, които обхващат реализма на живия звук и не спестяват нищо на слушателите, както и такива, които са устроени да заглушават странични, разсейващи звуци, като въздушни течения и шум от спортни събития.

Ние разполагаме с богат избор от радио микрофони, които лесно ще отговорят на вашите нужди и изисквания! Компактността на този тип микрофони ги прави удобни, и идеален избор за работа и дълготрайно използване в каквато и да е среда!

Ние от Про Аудио ЕООД предлагаме голямо разнообразие от TV & radio микрофони на ниски и достъпни цени. ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact at proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!

Всички наши предложения за микрофони от този вид са висококачествени, изработени от световно доказани брандове като Sennheiser и Audio-technica. Работата в телевизионната и радио индустрията изисква специални, качествени микрофони за удобен и продуктивен работен процес. Разполагаме с кардиоидни, суперкардиоидни, кондензаторни и още много различни по вид телевизионни и радио микрофони! Продуктите са проектирани да издържат ежедневна употреба и да съпътстват кариерата Ви по възможно най-добрия начин! Освен гарантирано качество, нашият екип може да Ви предложи:

N

Бърза и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 200лв.;

N

Професионални консултации с експерт от екипа.

Повече за Радио и ТВ микрофоните

Телевизионните и радио микрофоните са специално проектирани, за да предоставят висококачествен звук от гласове и други звуци в студио или на живо събитие.

TV и радио микрофоните използват различни технологии и конструкции, но най-често срещаните са динамични микрофони, кондензаторни микрофони и радиочестотни микрофони.

Независимо от технологията, която използват, TV и радио микрофоните са важни инструменти за качествен запис на звук, който да бъде излъчен по телевизията или радиото. От тяхното качество зависи яснотата и разбираемостта на гласовете и другите звуци, които се предават на публиката.

Фактори при избор на ТВ или радио микрофон

При покупката на телевизионен или радио микрофон, има няколко фактора, които трябва да вземете предвид, за да изберете най-подходящия за вашите нужди:

  • Тип на микрофона – в зависимост от това, дали ще използвате микрофона за радио или телевизионни предавания, за живи изпълнения или записи в студио, може да ви се наложи да изберете различен тип микрофон.
  • Качество на звука – много важен фактор при избора на микрофон е качеството на звука, който той предоставя. Това включва яснота, разбираемост и динамика на звука. Изберете микрофон, който може да предостави ясен и богат звук, който да отговаря на вашите изисквания.
  • Чувствителност – важен фактор е и колко далече може да бъде поставен микрофонът от източника на звук и все пак да получава сигнала. В зависимост от това в какви условия ще използвате микрофона, трябва да изберете такъв, който има подходяща чувствителност.
  • Цена – в зависимост от бюджета си, трябва да намерите микрофон, който отговаря на вашите изисквания, но същевременно влиза във финансовата рамка, която сте си поставили за такава покупка.
  • Съвместимост – уверете се, че микрофонът, който избирате, е съвместим с вашето аудио оборудване. Ако купувате радиочестотен микрофон, уверете се, че работи на същата честота, която използва вашата радиостанция.

Експертите на Pro Audio са винаги на линия, за да асистират със съвет и да помогнат да направите най-оптималния избор при покупка на телевизионен или радио микрофон. Свържете се с нас!