Select Page

TV & Radio Микрофони

TV & радио микрофоните варират по предназначение. При нас ще откриете продукти, които обхващат реализма на живия звук и не спестяват нищо на слушателите, както и такива, които са устроени да заглушават странични, разсейващи звуци, като въздушни течения и шум от спортни събития.

Ние разполагаме с богат избор от радио микрофони, които лесно ще отговорят на вашите нужди и изисквания! Компактността на този тип микрофони ги прави удобни, и идеален избор за работа и дълготрайно използване в каквато и да е среда!

Ние от Про Аудио ЕООД предлагаме голямо разнообразие от TV & radio микрофони на ниски и достъпни цени. ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact at proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!

Всички наши предложения за микрофони от този вид са висококачествени, изработени от световно доказани брандове като Sennheiser и Audio-technica. Работата в телевизионната и радио индустрията изисква специални, качествени микрофони за удобен и продуктивен работен процес. Разполагаме с кардиоидни, суперкардиоидни, кондензаторни и още много различни по вид телевизионни и радио микрофони! Продуктите са проектирани да издържат ежедневна употреба и да съпътстват кариерата Ви по възможно най-добрия начин! Освен гарантирано качество, нашият екип може да Ви предложи:

N

Бърза и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 100лв.;

N

Професионални консултации с експерт от екипа.