fbpx
Select Page

Озвучителни тела

Pro Audio предлага огромно разнообразие от професионални тонколони и озвучителни тела на достъпни цени! При нас ще откриете активни и пасивни тонколони, дизайнерски тонколони, безжични и мониторни тонколони, субуфери и Line Array високоговорители за професионално озвучаване на всеки обект. Аудио техниката, която ще откриете при нас е оригинална и от най-високо качество.

Партнираме с марки от световно ниво, в чиито продукти вярваме и знаем, че са правилен избор! CMX, ANT, FBT, Kling & Freitag, Audac и TOA – това са брандовете, на които разчитаме за високото качество на професионалните говорители, които предлагаме. Освен гарантирано качество, нашият екип може да Ви предложи:

N

Бърза и сигурна доставка

N

Безплатна доставка за поръчки над 200лв.

N

Инсталация и проектиране на аудио системи

N

Професионални консултации с експерт от екипа

За професионалните тонколони

Професионалните тонколони са вид озвучително тяло, което възпроизвежда звук – говор или музика – с помощта на високоговорители, затворени в специална, звукоизолираща кутия. Тонколоните са един от елементите на озвучителна система, която е съставена от няколко различни по функция аудио тела, които са свързани помежду си. В професионалните, среди, тонколоните се разделят на няколко групи, като най-съществените за разглеждане са активните тонколони и пасивните тонколони. Важно е да се разбират разликите при видовете тонколони, защото те са от съществено значение при изграждане на озвучителната система.
Професионалните тонколони и озвучителни тела имат широко приложение. Те се използват при озвучаването на училища, молове, ресторанти, хотели, гари, и много други. Тонколоните от този тип са дългосрочно решение за озвучаване на обекти, защото предлагат безопасен начин на инсталация, имат здрава и качествена изработка, и имат техническия капацитет за по-качествено възпроизвеждане на звука.

Как да изберем тонколони за нашите нужди?

При избора на качествени тонколони е необходимо да предвидим следните детайли:
– активни или пасивни тонколони – при активните високоговорители имаме дизайн тип “всичко в едно”, който включва усилвателите и всички връзки. Пасивните високоговорители не притежават вграден усилвател, за това е необходимо да имате подходящ такъв, когато работите с този вид тонколони.
– BI-AMP – това разделяне на звука позволява вградените усилватели да бъдат специално подбрани да отговарят на нуждите на тонколоната и високоговорителите в нея.
– кросоувър – разделя сигнала на отделни честотни диапазони и бива активен или пасивен.
– конектори за тонколони – за да свържете вашите тонколони с останалите елементи на аудио системата са необходими подходящи кабели за тонколони.