fbpx
Select Page

EN - 54 Оповестителни системи FBT

Италианската компания FBT налага успешно на пазара модулни системи за гласово оповестяване, сертифицирани по EN – 54. Тези решения позволяват по-добри цени за цялостна система – тип панел за стенен монтаж. Богатият ни опит показва, че аварийно-оповестителните системи EN – 54 на FBT са подходящо решение както за по-малки обекти, така и големи. Те са гъвкави, лесни за употреба и надеждни за дълъг период от време. Аварийно оповестителните системи са ключови за безопасността на обитателите на една сграда – FBT е марката, която може да я осигури за вас, вашият екип и вашите клиенти!

Сигурността на първо място – EN-54 Система за Гласово Уведомяване FBT

Компактни размери

Лесна за инсталация

Удобна за използване

Компактните системи за гласово оповестяване EN-54 FBT перфектно съчетават цена и качество – в много от случаите получавате повече от това, което плащате. Всички гласови евакуационни системи на FBT са снабдени с всички новости в индустрията, което ги прави един от най-добрите избори на пазара!

Заявете безплатна консултация!

Можете да заявите безплатна консултация и да получите професионална консултация и съдействие за изготвяне на Вашият проект.

Свържете се с нас!

Проектирането на звукови системи за извънредни ситуации FBT е съобразено с CEN 54-32, EN 50849, Наредби Iz 1971 и Iz 2815, a продуктите – сертифицирани по EN 54 – 4, 54 – 16,54 – 24.

Познаваме нормативната база отлично, което ни позволява да правим консултации и провеждаме обучения за проектанти по горе-споменатите стандарти. Позвънете ни на 056/ 845204 или ни пишете на contact@proaudio.bg, за да получите компетентно решение, съобразено с нуждите на обекта и предвидените бюджети.