fbpx
Select Page

ATEX Говорители за взривоопасна среда

Г. Предлагаме прецизно подбрана гама от ATEX високоговорители, подходящи за помещения с радиация, химическо или друго индустриално замърсяване, лаборатории, нефтени платформи, кораби са проектирани да отговарят на изискванията за публично гласово оповестяване (евакуация). Характерна за тях е по-високата чувствителнот на излъчванем измерена в изходящо ниво на dBa, както и IP над 65. Външното тяло на говорителите са обикновено от прахово боядисан алуминий, с прилежащи части от устойчива на атмосферни влияния стомана. Сертифицираните по стандарта ATEX говорители са издръжливи за работа в температури от -20 ℃ to +40 ℃, и влажност от 45 % до 85 %. Високоговорителите на DNH са световно утвърдени по стандарт ATEX.

Не се колебайте да ни потърсите за предложение на най-подходящия от тях във всеки специфичен случай.Предлагаме разнообразие на избора, качество, добър дизайн, добри цени, големи и постоянни наличности.
N

Бърза и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 200лв, направена през сайта;

N

Професионална консултация с експерт от екипа.

ПОЗВЪНЕТЕ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact at proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!