Безжични микрофони

Безжичните микрофони са най-добрият приятел на всеки изпълнител, който цели да плени публиката не само с гласа си, а и с движения и присъствие! Този тип микрофони пpeoбpaзyвaт звyĸa в paдиocигнaли, ĸoитo след това ce изпpaщaт чpeз пpeдaвaтeл дo пpиeмниĸ, ĸoйтo гo изпpaщa дo усилвателя и oзвyчитeлнaтa cиcтeмa.

Резултатът е по-голяма мобилност при използване на безжични микрофони. Това ги прави отличен избор за пеене на живо и караоке. При нас ще откриете както професионални безжични микрофони, така и такива за използване в домашни условия.

Нашите предложения включват висококачествени продукти от световно доказани брандове като ANT, Audio-technica и Sennheiser! Безжичните микрофони за пеене ще премахнат всички ограничения и ще Ви позволят да изразите себе си на сцената. Въпреки липсата на директна кабелна връзка към озвучителната система, професионалните безжични микрофони не изостават качеството си. В днешно време, технологиите са толкова напреднали, че недостатъците в продуктите са почти несъществуващи особенно при безжичните микрофони от висок клас. Освен гарантирано качество, нашият екип може да Ви предложи:

N

Бърза и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 100лв.;

N

Професионални консултации с експерт от екипа.

Ние от Про Аудио ЕООД предлагаме голямо разнообразие от безжични микрофони на ниски и достъпни цени. ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact at proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!