fbpx
Select Page

AUDAC

AUDAC

Запознайте се с Audac

AUDAC, една от водещите компании в света на аудио технологиите, е създадена от ентусиазирани аудиофили в Белгия. Тази компания се издигна на международния пазар благодарение на изключителните си решения за звук, които комбинират дизайн и иновативни технологии на разумни цени.

Компанията има богата история на иновации, която включва първия в света управляем масив от колони и първата мултимедийна матрица в мрежа. Компанията предлага голямо разнообразие от инсталирани звукови продукти, които отговарят и надхвърлят изискванията на системните интегратори, обхващайки най-новите технологии и иновации в тази област.

Фирмата се слави с престиж, като дори е носител на награди. Atellio Family печели първо място за на-добро решение на ISE 2023 в категория инсталиране. Atellio Family беше оценено въз основа на набор от функции, иновации, възприемана стойност и лекота на използване, след което беше счетено за открояващо се в сектора и избрано за победител.

Качествени аудио решения на Audac в ProAudio

В ProAudio можете да откриете най-добрите предложения на Audac. В нашия онлайн каталог ще намерите следните предложения и още много:

N

Решения

Елегантни решения за фиксирани аудиоинсталации
Патентовани редица иновативни решения – които правят продуктите да дават изключителна простота и ефективност при монтаж и използване
Разнообразие от говорители

N

Усилватели

Цифрови, многоканални на 100 V и такива на 4 Ом.
Class-D усилватели, с патентована технология за процесоринг – WaveDynamics™
Мултифункционални SourceCon™ усилватели.
SourceCon™ – модули за вграждане в усилватели – Audio Streaming Module
N

Модули

Professional Bluetooth Module
DAB+ & FM Tuner Module
Voice File Media Player Module
Internet Audio Player Module
Media Player & Recorder Module
FM Tuner Module
Мини – стерео усилватели

N

Иновативни технологии

И върховото решение – Технологията AUDAC Touch™ 2M
Automatic device discovery
New database engine with offline support
Basic third party control
Multi-platform support

N

Матрици & конзоли

Цифрови източници на звук – SourceCon™, модулни, с DANTE интеграция
Предусилватели и смесителни конзоли
Мултимедийни и мултизонални матрици

Защо да заложите на Audac с ProAudio

Като сертифициран дистрибутор, ние се гордеем с нашата експертиза и знания в индустрията на аудио техниката. Нашите продукти отговарят на най-високите стандарти за качество и надеждност, гарантирайки нашите клиенти, че ще получат най-доброто от продуктовата гама на Audac и други брандове.
Ние предлагаме широка гама от продукти, която включва всичко от висококачествени микрофони и звукови системи до аудио аксесоари и мултимедийни продукти. Всеки един от нашите продукти е специално избран, за да предостави на нашите клиенти най-доброто в звукозаписа и възпроизвеждането на аудио.

За да осигурим нашите клиенти с максимална удобство, ние имаме голямо количество от нашите продукти на склад. Това означава, че всичко, което ви трябва, е налично и може да бъде изпратено веднага. Освен това, при покупка на продукти над 200лв. доставката е безплатна.