fbpx
Select Page

TOA

Системи за гласово уведомяване, сертифицирани говорители, конферентни системи

TOA

Кои са ТОА?

TOA е една от водещите компании в световен мащаб за гласови алармени системи, предоставящи сертифицирани по EN54 системи за сигурност и безопасност в случай на авария.

Системите за гласова аларма TOA са надеждни, мащабируеми, базирани на IP и енергоспестяващи, комбинирайки всички важни функции за публично оповестяване и гласова евакуация в една единствена система.

Основан през 1934 г. в Кобе, Япония, брандът се възползва от 80-годишен опит в изследванията, разработката и международните продажби и маркетинг на многобройни продукти в областта на системите за публично оповестяване. По този начин, тяхното дългогодишно ноу-хау гарантира доказано качество и максимално спокойствие.

TOA Electronics Europe GmbH (TEE) се намира в Хамбург, Германия от 1973 г., като има клонове във Франция, Бенелюкс, Полша, Русия, Южна Африка, Дубай и Саудитска Арабия.

Компанията използва знанията във всяка от шестте бизнес области по отношение на гласови алармени системи, интерком системи, ProSound, разпределение, безжични системи, както и конферентни системи, за да създаде акустични звукови полета за милиони хора, като по този начин превръща живота в по-безопасен и по-приятен.

ТОА аудио решения, които ще откриете в ProAudio

Предложенията на TOA аудио включват системи за гласово оповестяване, сертифицирани по EN 54, системи за фоново озвучаване и професионален саунд, интерком системи с приложения във всеки тип обществен и частен обект – от малък ресторант до транспортна инфраструктура и индустриални предприятия.

Изключителното разнообразие на продукти и високо качество поставят ТОА на една от водещите позиции в света. Богатата гама продукти включва всичко – от конферентни системи, таванни говорители за вграждане, стенни говорители, професионални пасивни колони, както и активни такива, до атенюатори, мегафони и много други.

Някои от най-популярните предложения, които можете да откриете в ProAudio, включват:

  • Жични и безжични конферентни системи, конферентни микрофони
  • Таванни, провесени говорители
  • Тонколони за вграждане, рупорни и прожекторни говорители
  • Стенни говорители
  • Говорители за баня и влагоустойчиви говорители
  • Атенюатори на звук
  • Мегафони със сирена

И още!

Защо да се изберете TOA с ProAudio

Избирайки ТОА с ProAudiо, Вие можете да се възползвате от редица плюсове и предимства, включително:

Партньор с години опит в областта

Доверявайки се на аудио системи TOA, вие получавате качеството на партньор с години опит в областта. Изборът на доказан производител е от полза, тъй като те имат доказан опит в проектирането и производството на висококачествено аудио оборудване. Освен това техният опит им позволява да предвиждат и решават потенциални проблеми, преди те да възникнат, което води до по-плавно и по-надеждно изживяване за всеки потребител.

Бързи доставки

Освен това, при нас можете да разчитате на бързи доставки, благодарение на наличността на продукти на склад.

Безплатна доставка при поръчка над 200 лв

За тези от Вас, които поръчат продукти на стойност над 200 лв, ние осигуряваме безплатна доставка.