fbpx
Select Page

Audio-Technica

audio technica

За Audio Technica

Вдъхновен от дълбочината на емоцията, на която става свидетел на сесиите за слушане на винил, организирани по време на неговия мандат в Музея на изкуствата Bridgestone в Токио, Хидео Мацушита решава да даде възможност на повече хора да изпитат топлината на аналоговото слушане. Първите два създадени продукта, AT-1 и AT-3, постигнат успех и позволяват на Хидео да разшири бизнеса си.

Audio-Technica е основана в Япония на 17 април 1962 г. от Hideo Matsushita. След като стартира от малък апартамент над магазин за рамен в Шинджуку, Audio-Technica отваря по-голяма централа в Мачида, Токио, където компанията работи и днес.
Днес, слушалките, грамофоните и микрофонните системи на Audio-Technica се използват по целия свят в голямо разнообразие от приложения, от концертни турнета на живо и звукозаписни студия до театри, образователни съоръжения и други. Съществуват и милиони музикални ентусиасти, геймъри и създатели на съдържание, които използват нашите продукти всеки ден.

Audio Technica аудио предложения, които ще откриете в ProAudio

Компанията покрива цялата линия любителски продукти, професионални микрофони и слушалки за музиканти, диджеи и други любители на музиката.

Продуктите на бранда съчетават високо качество и елегантен дизайн със съвременни решения за жични и безжични продукти. Ето и някои от предложенията, които ще откриете при нас:

И други!

Защо да заложите на Audio Technica с ProAudio

Избирайки Audio Technica с ProAudio, вие можете да влезете смело в света на аудиото и музиката с надеждни и висококачествени решения. Ето и някои от основните причини, поради които препоръчваме на изберете бранда от нашия онлайн каталог:

Доказан партньор

С години опит в областта на аудио техниката, Audio Technica е сред най-популярните и доказани производители на пазара. Брандът е наясно с всички нужди на потребителите, като това позволява създаването на безупречни продукти, които отговарят изцяло на Вашите потребности. Освен това, можете да се възползвате от достъпна цена за Аudio Тechnica продукти при нас.

Разнообразие от продукти

Освен качеството и конкурентните цени, ще Ви направи впечатление е богатото разнообразие, от което можете да изберете. Не правете компромиси и заложете на сигурност.

Продукти в наличност на склад

Един от най-ключовите фактори, които е добре да имате предвид, е че ProAudio разполага с наличност на продукти на склад. С други думи, забавянето на доставки не е проблем, за който трябва да се притеснявате с нас.

Безплатна доставка за поръчки над 200 лв.

Ако пък поръчката Ви надвиши 200 лв можете да се насладите на безплатна доставка, която ние ще покрием изцяло.