EN-54 Оповестителни системи AMBIENT

Оповестителните системи Ambient предлагат качество на световния пазар от вече 25 години насам. Проектирани и произведени в Полша, те са един от най-популярните избори за висококачествени системи за гласово уведомяване в цяла Европа. Комбинацията между цена и качество, която брандът предлага, и популярни с иновациите в решенията които предлага, Ambient Systems заема все по-голям пазарен дял от пазара на Системи за гласово оповестяване.

Ambient Systems имат фокус към разработване на оповестителни системи за летища, ЖП гари, тунели, болници, хотели, стадиони, търговски центрове, офиси и още много. Продуктите на Ambient са сред най-използваните в индустриални обекти. Ние, от Pro Audio, можем да изготвим цялостен проект за всеки тип обект с необходимост от Система за гласово уведомяване и система за общо озвучаване.

Доверието в специализираната апаратура на Ambient, се оправдава с:

 • Надеждна техника, която години наред ефективно ще бъде част от системите за безопасност на вашият обект;
 • Висококачествени продукти и експертиза при проектиране от доказан бранд, които ще ви помогнат да реализирате проекта, над който работите, оптимално;
 • Гарантирано качество от европейско производство, на възможно най-добри цени;
 • Компактни системи, които са лесни за инсталация и поддръжка, и интуитивни за използване;
 • Оборудване съобразено с иновациите и нуждите на различните по вид обекти и зони, в които се изисква гласово евакуационно оповестяване.
 • Надеждна поддръжка на системите и компетентна помощ във всяка ситуация.
 • Проектирането на звукови системи за извънредни ситуации е съобразено с всички изисквания и продуктите са изцяло сертифицирани. Ние от Pro Audio познаваме нормативната база отлично, създали сме стотици реализирани проекти,което ни позволява да правим консултации и провеждаме обучения за проектанти по стандартите свързани със СГУ.

  Позвънете ни на 056/ 845204 или ни пишете на contact@proaudio.bg, за да получите компетентно решение, съобразено с нуждите на обекта и предвидените бюджети. Избирайки нас, вие също така избирате:

  N

  Експресна и сигурна доставка;

  N

  Сигурна наличност на склад на различни модели за различни по мащаб обекти.

  N

  Безплатна консултация при проектиране и съпорт във всяка фаза на реализацията.