fbpx
Select Page

EN-54 Оповестителни системи AMBIENT

Ambient Systems Полша предлагат Решения и  системи за комуникаци и оповестяване на световния пазар от над 25 години. Проектирани и произведени в Европа, това са  висококачествени и иновативни решения,  комбинацията между цена и качество.
Ambient Systems заемат все по-голям пазарен дял от пазара на Системи за гласово оповестяване и до момента в България са реализирани няколко проекта, в които решенията са на полската компания – Тунел Железница, Комуникационно оборудване на ЖП Гари, търговски центрове.

Ambient Systems имат фокус към разработване на оповестителни системи за транспортна инфраструктура, болници, училища и детски градини, хотели, стадиони, търговски центрове, офиси и др.

Доверието в специализираната апаратура на Ambient, се оправдава с:

N
Надеждна техника, която години наред ефективно ще бъде част от системите за безопасност на вашият обект;
Висококачествени продукти и експертиза при проектиране от доказан бранд, които ще ви помогнат да реализирате проекта, над който работите, оптимално;
Гарантирано качество от европейско производство, на възможно най-добри цени;

Компактни системи, които са лесни за инсталация и поддръжка, и интуитивни за използване;

Оборудване съобразено с иновациите и нуждите на различните по вид обекти и зони, в които се изисква гласово евакуационно оповестяване.
Надеждна поддръжка на системите и компетентна помощ във всяка ситуация.

Заявете безплатна консултация по Вашият проект!

Можем да Ви бъдем полезни с безпплатна, пофесионална консултация и помощ при изготвянето на Вашият проект. За целта можете да използвате онлайн формата ни. Очакваме Ви!

Свържете се с нас!

Проектирането на звукови системи за извънредни ситуации е съобразено с всички изисквания и продуктите са изцяло сертифицирани. Ние от Pro Audio познаваме нормативната база отлично, създали сме стотици реализирани проекти,което ни позволява да правим консултации и провеждаме обучения за проектанти по стандартите свързани със СГУ. Избирайки нас, Вие получавате:

Експресна и сигурна доставка;

Сигурна наличност на склад на различни модели за различни по мащаб обекти.

Безплатна консултация при проектиране и съпорт във всяка фаза на реализацията.

Позвънете ни на 056/ 845204 или ни пишете на contact@proaudio.bg, за да получите компетентно решение, съобразено с нуждите на обекта и предвидените бюджети.