fbpx
Select Page

Фоново-озвучителни системи

Фоново-озвучителните системи са с широко приложение във всеки тип обект. Последните години изведоха наличието на качествен звук, в стандарт за част от всяка заобикаляща ни среда. Затова и работим непрекъснато по подобряване на избора ни на озвучително оборудване. която би отговорило на всяко изискване и очакване за разнообразие. на вашата концепция – говорители за стенен и таванен монтаж, за монтаж на открито, говорители за лятна градина, подходящи усилватели за стоволтова инсталация, микрофони, и източници за звук и смесване. Системите за фоново озвучаване на 100V са подходящо решение озвучаване на кафенета, малки барове, магазини и бутици, фитнес зали, открити площи, паркинги, индустриални паркове, хотели и ресторанти, училища – безброй приложения, за които имаме подходящо решение и компетентност да ви посъветваме за най-правилен подход.

Марките, на които се доверяваме за продукти, с които успешно и бюджетно да изградите вашата озвучителна система са TOA, AUDAC, Euroshine, Ic Audio, CMX и други брандове, на които сме се доверили с дългогодишен опит. Те предлагат висококачествени елементи за фоново озвучаване – функционални, модерни и в отлично съотношение цена – качество. Разнообразни високоговорители, които предлагаме са:

N

Говорители за стенен,таванен и провесен монтаж - с елегантен дизайн

N

Говорители за открити площи

N

Рупорни и прожекторни високоговорители IP защита;

N

Говорители за баня, лодки и яхти IP защита;

N

Атенюатори, регулатори на звук;

N

Лични озвучителни устройства;

N

ATEX говорители за взривоопасна среда;

N

Мегафони.

Независимо от обекта или вида на помещението,ще ви предложим елементите за удобна за монтаж, функционална и на добри цени фоново-озвучителна аудиотехника. Освен гарантирано качество, нашият екип предлага:
N

Бърза и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.;

N

Професионални консултации с наш експерт;

N

Съдействие при инсталиране на системата.

ПОЗВЪНЕТЕ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ на contact@proaudio.bg, за да Ви дадем най – точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!