fbpx
Select Page

Moving Heads /Мувинг хеди – автоматизирано осветително тяло, което позволява на оператора да позиционира прожектирания лъч близо до мястото, където и да е на сцената. Moving Head/Мувинг хеди се използват за концерти, в тв продукцията, театри, модни събития и разбира се, дискотеки и клубове. Предлагаме разнообразие от Moving Heads на добри цени, на Elation Professional и American DJ , в отлично-съотношение цена – качество. Разполагаме с обучени специалисти и консултираме при проектиране, съдействаме за подвързване и настройка. Гаранционна и следгаранционна поддържка от обучени инженерни специалисти.

ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact at proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!

Showing all 24 results

Какво представляват мувинг хедите (moving heads)

Мувинг хедite (или движещи се глави, moving heads) са светлинни устройства, които се използват в сценични и театрални представления, концерти, нощни клубове, живи изпълнения и други събития. Те предоставят гъвкавост и креативни възможности за осветление на сцената, като и придават живот и цвят.

Мувинг хедите могат да се въртят в различни посоки и нива, създавайки разнообразни светлинни ефекти като въртене, накланяне и зумиране. Това позволява на осветителите да създават движещи се светлинни шарки, които могат да бъдат насочени към различни части на сцената или дори към публиката.

Moving heads са изключително прецизни при насочването на светлината. Те могат бързо да превключват от една точка на сцената към друга, осветявайки конкретни обекти или акцентирако върху изпълнителите. Тези устройства могат да сменят цветовете си и да използват различни светлинни филтри, които позволяват създаването на разнообразни цветове и ефекти. Това включва цветни преходи, пулсации, и фокусирани светлинни лъчи. Освен това, мувинг хедите се използват за създаване на атмосфера и различни настроения на сцената. Те могат да променят визуалната обстановка моментално, като добавят драматичност и визуален интерес към събитията.

Устройства се контролират от компютърни софтуери и светлинни пултове. Това позволява на осветителите да програмират сложни светлинни шоута, синхронизирани с музиката или други аспекти на представлението.

Свързани категории