fbpx
Select Page

Говорители за повърхностен монтаж

Повърхностният монтаж е обичайно приложение в различни инсталации на високоговорители, съобразен с особеностите на помещението. Вариантите са за стенен , зпровесен, и монтаж на колона или ъгъл. Стремим се да предложим говорители с добър дизайн, удобни и лесни за монтаж, надеждни и с качествен звук. Говорителите от този тип са стандартно и подходящо решение в хотели и ресторанти, барове, училища, конферентни зали, офис сгради и магазини. Възможността да се използва двулентов стенен говорители, добавя ефекта на нискочестотен звук

Showing all 53 results

Изборът ви за говорители за повърхностен монтаж, може да бъде направен сред предложения на е TOA, Ic Audio, Audac, Euroshine, CMX и Soundtube, с възможно най-добро съотношение цена-качество. С опит и познаване на характеристиките на продуктите и тяхното оптимално приложение, ще ви посъветваме за оптимален избор. Можете да разчитате на:

N

Постоянни наличности и разнобразие на размери, обеми, мощност на говорителите и дизайн. Търсенето на щрих за елегантност, обикновено предполага инсталация за озвучаване, реализирана със стенни говорители.

N

Бърза и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 200лв.;

N

Професионални консултации с експерт от екипа.

Доверете се за избора на говорители за повърхностен монтаж на бюджетни цени. ПОЗВЪНЕТЕ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact@proaudio.bg, за да Ви дадем съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!