fbpx
Select Page

Пасивни тонколони

За разлика от активните си събратя, пасивните тонколони нямат вграден усилвател. Това означава, чe тpябвa дa имaтe ycилвaтeл няĸъдe пo вepигaтa, за да може пасивната тонколона да функционира оптимално. Πacивнитe тoнĸoлoни ca пo-чecтo cpeщaни oт aĸтивнитe, те са по-леки и по-бюджетни, и oбиĸнoвeнo ca пo-лecни зa нacтpoйĸa. Фактът, че липсва вграден усилвател не е изцяло минус за висококачествените пасивни тонколони. Те предлагат значителна гъвкавост – за тях може да използвате различни усилватели и други компоненти, които вече притежавате или искате да закупите, за да получите желаното от вас звучене.

B мaлĸи системи пасивните тонколони могат да бъдат съчетани диpeĸтнo в ĸoнзoлaтa зa cмecвaнe (aĸтивни миĸcepи).

Предлагаме разнообразие от пасивни тонколони на добри цени , в отлично съотношение цена – качество. Свържете се с нас и ние ще ви помогнем да направите правилният избор спрямо вашият личен проект! Освен това може да се възползвате от:

N

Сигурна наличност на склад

N

Експресна и сигурна доставка

N

Безплатна доставка за поръчки над 200лв.

N

Опция за връщане на стока, при спазване на условията за връщане

Showing all 38 results

Пасивни тонколони – какво трябва да знаем

При избора на пасивна тонколона е необходимо да се предвиди и подходящ усилвател, който да не издъни пасивните високоговорители. Това означава, че потребителите на пасивни тонколони са най-често компетентни лица, които знаят как правилно да изградят своята озвучителна система. Добрата новина е, че пасивните колони предоставят по-широки опции за настройка на звука и позволяват известна доза експерименталност.
Ползите на пасивните тонколони са следните:

  • пасивните тонколони са лесни за ъпгрейд – системи използващи пасивни тонколони са много по-лесни за ъпгрейд на отделните компоненти, защото няма да ви се налага да смените цялата си тонколона. Поради разделеността на компонентите, пасивните тонколони са и доста по-лесни за поправка и замяна.
  • пасивните тонколони се предлагат в повече вариации – тук имате по-широк набор от размери и форми на пасивните тонколони. Освен това, можете да добавяте и комбинирате пасивни тонколони във вашата озвучителна система – функция, която нямате при използването на активни тонколони.
  • пасивните тонколони не се нуждаят от захранване – те биват захранвани от усилвателя, което позволява употребата на по-малко кабели и електрически аутлети.

Ако се колебаете в избора си на пасивни тонколони или имате други въпроси, свържете се с екипа на Про Аудио!

При нас ще откриете богата гама професионални пасивни тонколони 15 инча, 6, 8, и 10 инча, както при индивидуалните пасивни колони, така и при комплектите от пасивни високоговорители. Всички продукти са на сертифицирани и световноизвестни лидери в бранша – качеството е 100% гарантирано, а цената варира – спрямо наличния ваш бюджет.