Select Page

Мониторни тонколони

Мониторните тонколони са компактни високоговорители с ъглов гръб, който е положен на пода. Тази ъглова форма дава на мониторната тонколона другото и име “wedge”. Обикновено ъгълът е 30 градуса, което насочва високоговорителя назад и нагоре към изпълнителя. Мониторните тонколони се насочват с лице към изпълнителя, давайки му възможност да чува звука директно.

При липса за мониторни тонколони изпълнителите ще чуват вече отразения звук. Естествено отразеният звук се забавя и изкривява, което може да доведе до разминавания между бенда и певеца.

Предлагаме разнообразие от мониторни тонколони на добри цени, в отлично съотношение цена – качество. При нас ще откриете както пасивни мониторни тонколони, така и активни мониторни тонколони на достъпни цени! Нашите предложения са гъвкави и са подходящи за клубове, аудиториуми, молитвени домове, сцени с музика на живо и още! Разполагаме с мониторни тонколони от световноизвестния бранд FBT. Освен гарантирано качество и 100% оригинални продукти, нашият екип може да Ви предложи:

N

Експресна и сигурна доставка

N

Безплатна доставка за поръчки над 100лв.

N

Инсталация и проектиране на аудио системи

N

Професионални консултации с експерт от екипа