Select Page

EN-54 Оповестителни системи TOA

С повече от 10 години в сферата ние знаем какво качество предлагат аварийно-оповестителните системи EN-54 на TOA. ТОА са световен лидер в производството на модерни, висококачествени гласови евакуационни системи на достъпни цени. Наблягайки както на качество, така и на удобство, звуковите системи за извънредни ситуации на ТОА предлагат компактност, ефективност и лесно управление на системите.

Вашата сигурност е на първо място – EN-54 Система за Гласово Уведомяване ТОА

Сериите VX-3000 и VM-3000 са познати в индустрията като най-качествените и надеждни аварийно-оповестителни системи на достъпни цени. Оповестителните системи за евакуация по EN-54 на ТОА са:

Компактни

Всички функции, входове и изходи достъпни от едно място;

Гъвкави

излъчване на множество различни аудио сигнали към няколко зони едновременно;

Енергоспестяващи

имплементирана съвременна технология за регулиране на захранването;

Лесна интеграция

съвместими са и с останалите системи на ТОА и други системи за сигурност, както и BMS системи;

Надеждни

бързо и ефективно откриване и индикация за неизправност;

Дистанционен контрол

дистанционният протокол позволява VX-3000 да се управлява и от външни устройства.

Заявете безплатна, професионална консултация!

Проектирането на звукови системи за извънредни ситуации TOA е съобразено с CEN 54-32, EN 50849, Наредби Iz 1971 и Iz 2815, а продуктите – сертифицирани по EN 54 – 4 -16-24.

Можете да се свържете с нас и чрез онлайн формата ни с натискането на един бутон, за да получите безплатно съдействие и професионална консултация.

Познаваме нормативната база отлично, което ни позволява да консултираме и провеждаме обучения за проектанти по горе-споменатите стандарти. Позвънете ни на 056/ 845204 или ни пишете на contact@proaudio.bg, за да получите компетентно решение, съобразено с нуждите на обекта и предвидените бюджети.