Решения за хотели, хотелска инфраструктура и ресторанти

В хотелите, звуковите системи предоставят на гостите различни преживявания: музика и съобщения във фоайето, коридорите, бара, терасата и ресторантите, свързване на лично оборудване със системи от матричен тип във функционални и заседателни зали, специфична музикална среда за спа центрове, фитнес зали и плувни басейни, персонализиран звук в стаите за гости. И всичко това е интегрирано със задължителната система за гласово уведомяване.

Освен това системите за сигнализация и видео комуникация ви позволяват да идентифицирате и комуникирате с гостите на входовете в определени зони като паркинга, спа център или фитнес зала. В хотелите музиката придружава гостите от пристигането им във фоайето и продължава в асансьора, коридорите, ресторанта, басейна и др. Предлагаме подходящо оборудване, което осигурява най-добрите характеристики, адаптирани към размера и нуждите на хотела.

Озвучителна оповестителна система за хотел

Съвременните хотели разполагат с различни пространства, където гостите им могат да се срещнат, да се отпуснат, да се забавляват или да се насладят на добра храна. Във всяка зона трябва да има най-подходящите високоговорители по отношение на звуково качество, подходяща мощност, естетическо присъствие и устойчивост. Функционалните зали за фирмени срещи, презентации или семейни събития са едни от най-използваните услуги в хотелите, с пространства, които могат да бъдат обединени или разделени, създавайки зали с различни размери. Звуковите системи се адаптират към тази модулност.

Комфортът в стаите за гости на хотела се постига чрез детайлите – възможност за слушане на собствена музика в стаята или банята, телевизионното аудио или любима радиостанция. И имаме какво да предложим за реализация на тези решения, както и познание как да го направим.

Съчетание на функционални, ефективни и дизайнерски решения. Гъвкави, интегрирани концепции за звук при всяко приложение! Ще направим избора от широка гама от продукти с най-добрите решения за всеки подобект в хотел и хотелски комплекс!

Изображенията по решенията са с презентационна цел, реализирани са с продукти на AUDAC в Европа и Азия, и са заети от сайта на копанията – производител!

Озвучителни решения за Хотел – ресторант, лоби, градина, фитнес

Като представител на Белгийската компания AUDAC, можем да ви предложим огромното разнообразие от решения за звук за хотелската индустрия, разработени от тях, за да посрещнат очакванията на всеки хотелиер. Брилянтен дизайн – вдъхващ музикален дъх на всеки дизайнерски проект, изключително качество на звука, множество приложения, гъвкави и пакетни ценови решения! Не се колебайте да ни потърсите за AUDAC звук в хотелската стая, ресторант, фоайе, лобо-бар, басейн и СПА.

Задайте ТОН на своя хоспиталити бизнес!

Бихте желали в хотела ви да има правилно разпределена система за звук, с различна музика за ресторанта, фоайе, лоби-бар, градина и фитнес? Това не е проблем с подходящо матрично решение .
Планирате вашите гости да имат custom made мултимедия в стаята и сте убедени, че говорителите ви трябва да предлагат елегантен дизайн и качествен звук.
Вие знаете, че звукът е важен и стимулира всички сетива. Ние знаем, как да осигурим най-подходящите решения и да предложим Custom project!

Професионална озвучителна система и ефектно осветление за бар и клуб

В сърцето на всяка вълнуваща парти атмосфера, тупти бас- сърцето на добра саунд система.
С продуктите и решенията на AUDAC, Kling and Freitag, FBT, Оbsidian, Elation, Маgmatic и опита на десетки инсталации и консултации за звук в барове, можем да предложим различни решения като звуково налягане, функционалност. Визията ни е за качествен, богат и плътен саунд, отчетлив звук и най- добрите светлинни ефекти, за създаване на пристрастяваща парти атмосфера.
Изключителната точност и яснота , в съчетание с баса BASO 8, водят до зашеметяващ звук в целия честотен диапазон. Елегантният корпус на серията позволява дабъде използвана в модерни инсталационни приложения като барове и нощни клубове.

Система за гласово оповестяване и евакуация

Обществени обекти с над 100 човека, следва да имат проектирана и изградена сертифицирана по ЕН 54 Система за гласово оповестяване. Предлагаме на проектанти и слаботокови фирми решенията на няколко различни бранда, подбрани според предназначение, гъвкавост на решението, ценово равнище, разнообразие на продукти. Хотелските системи за гласово оповестяване, интегрирани с пожароизвестителните – трябва да бъдат подбрани и с оглед на елегантен дизайн на говорителите и удобство за поддържане. Със системите и сертифицираните говорители на всеки от избромените в списъка брандове осигуряваме цялата гама продукти като качество, дизайн, бюджетно разнообразие.

N

ТОА VX-3000 и VM-3000, са познати в индустрията като едни от най-надеждните, висококачествени, сертифицирани по EN-54 аварийно-оповестителни системи в индустрията.

N

Ambient Systems Poland набират популярност със сертифицирани по EN-54 стандарт, оповестителни системи miniVES & midiVES, които имат приложения в различни типове обекти.

N

FBT са висококачествени, компактни оповестителни системи, съобразени със стандартите за бесопасност, като част от моделите им са нови решения на пазара с мощност 100W.

N

IC Audio- немска фирма с продуктови линии, които включват ОЕМ говорители за гласово оповетсняване и озвучаване, които отговарят на както и озвучаване европейските стандарти EN 54 , EN 50849 и Наредба IZ 1971 в България.

Предлагаме безплатна консултация за проектанти – за проектиране на вярно, ефективно и икономично за инвеститора , решение със стилни висикоговорители и надеждни, лесно управляеми системи.

Имаш идея за проект?