fbpx
Select Page

Конферентни решения и мултимедия

Качественото  Конферентно оборудване предлага на  участници и организатори пълноценно преживяване, с техника, която се “грижи” за това събитието да протече гладко, без излишни шумове и звуци. Предлагаме проектиране и доставка на Безжични и конвенционални системи за конферентни разговори, безжични преводачески системи, мултимедийни проектори за видео съдържание и видео – срещи.

Предпоставки за успешна реализация и модерна  Конферентна зала

Оптималната акустична среда за всяко помещение се постига  с наличието на акустично обработени стени. Това  спестява външни шумове и ще осигури мек, некънтящ звук, както и добра изолация на случващото се в залата за външни лица. Помещенията, в които се провеждат срещи и конференции, семинари или лекции изискват изключително ясна звукова среда,  в която думите на говорещия да бъдат точно предадени към публиката.

Озвучителни системи за зали за семинари, лекции, презентации и дискусии

AUDAC KYRA 12

Line array, тонколона, 12×2“, с full-range драйвери, изумителна яснота и отчетливост на звука. RMS -120 W, максимална мощност- 240 W. Корпусът е алуминиев, с елегантнтен, slim дизайн и фина решетка, в семпли цветове, които ѝ позволяват на KYRA12 да се слее с интериора.

AUDAC ATEO 4

4″ тонколона за стенен монтаж, с патентована система за монтаж тип CLEVERMOUNT™.  ATEO4 възпроизвежда high-fidelity звук и отчетлив говор. ABS корпусът е с елегантентна визия, в класически разцветки (бяло и ерно), което ѝ позволява да се слее с всеки интериор.

Осигуряване на ясна речева разбираемост е основно изискване към озвучителните тела за Семинарни и конферентни зали. Най- подходящи за тази цел за колонен тип тонколони, които разпределят звука в цялата зала – до най-задните редове. Оптимални са и  озвучителни тела от вида Slim Line Array с отличен звук и яснота на излъчванe. Линейните озвучителни тела минимализират отразения сигнал, насочват ясен звук към всеки слушател и представянето е технически по-добро. KYRA 12 на AUDAC  и говорител, който често предлага решения за специфиния звук на Конферентна зала
За по-малки помещения и Корпоративни зали за срещи, подхоящо решение е двулентов стенен говорител с елегантен дизайн ATEO 4 на AUDAC е подходящ говорител с отлични параметри.
Усилватели и смесителни пултове  трябва да предоставят гъвкави възможности за включване на презентационни микрофони и допълнително оборудване.

Конферентни системи и преводачески системи – конвенционални и безжични

Висококачествени конферентни системи TOA

TOA  е световно известна марка, която се е превънала в символ на безкомпромисно качество, гъвкавост и ефективна комуникация, що се отнася до конферентно обордуване. Продуктовите серии на японската компания са отлично решение за  корпоративни  обекти като Лукойл – Нефтохим АД, гр. Бургас.

ТОА TS-780 Жична конферентна система

Кабелна конферентна система с вграден MP3 recorder за запис на събитието на SD card. Компактна и лесна за работа и инсталация, с възможност на влючване до 192 микрофона и разширяване с до 3 централни устройства.

TOA TS-D 1000 Гъвкава, безжична конферентна система

До  32 председател/делегатстки устройства могат да бъдат свързани , с възможност за разширение до 246  и MP3 recorder за запис на събития със съхраняване на сързана  USB  външна памет. Подходяща за  Корпоративни, хотелски и университетски зали.

ТОА TS-910 Жична или безжична дискусионна и конферентна система

TOA TS-910  позволява комбинирана работа и инсталация по кабел или безжично.  Осигурява изключително качество, ефективна комуникация и е подходяща за постоянна или временна инсталация.

Конферентно оборудване BOSCH- сигурност, гъвкавост, иновативност

Компанията  BOSCH  заема лидерски позиции на пазара за професионално конрферентно и преводаческо обородуване .  Конферентните и дискусионни системи, които са част от портфолиото им предлагат сигурност, надеждност и високо качество на работа, и са подходящи за приложение в корпоративни обекти. Реализациите ни  – Конферентни и дискусионни системи за Лукойл Нефтохим Бургас, Министерство на Здравеопазването – Зала за брифинги, АЕЦ „Козлодуй”.

Дигитална дискусионна система, BOSCH CCS 1000 D

Дискусионната система BOSCH CCS 1000D тип plug-and-play е рентабилна, лесна за инсталация и използване и изключително гъвкава. Подходящо решение е за малки до средни по мащаб, фиксирани инсталации за конферентни зали в административни сгради, бизнес центрове или съдебни зали. Предлага -ясна разбираемост, възможности за запис на събитие и връзка с камера.

Конферентна система BOSCH DICENTIS

BOSCH Dicentis e революционна, IP-базирана, безжична конферентна система с бърза и лесна конфигурация. Благодарене на IP & сървърно – базирана архитектура, системата предлага изключителна гъвкавост, отчетлив звук и говор на до 100 езика, като може да бъде интегрирана с други компоненти/конферентно оборудване. Dicentis използва най-мощната защита на данни за този тип оборудване на пазара.

BOSCH DICENTIS Wireless, безжична конферентна система

Конферентните центрове и многофункционалните зали често провеждат различни събития, всяко с различни настройки и конфигурации. Благодарение на своята висока степен на гъвкавост и лекота на инсталиране, безжичната конферентна система BOSCH DICENTIS Wireless, е отлично решение за този вид приложения.

BOSCH INTEGRUS, система за разпространение на езиокв превод

BOSCH INTEGRUS е преводаческа система  за многоезични конференции, като предоставя възможност за превод на повече от два езика. Симултанните преводи и презентации достигат до участниците, благодарение на джобните приемни устройства – рисийвъри и слушалки. Infrared  сигнал, който достига до приемните устройства позволява на всеки участник в конференцията свободно движение.

Направете запитване по проект или офертно предложение!

Други решения от ProAudio

озвучителна система за зала, колодрум, спортен обект

Решения за хотели, хотелска инфраструктура и ресторанти

озвучаване църкви, съдилища, джамии

Озвучаване на сгради със специално предназначение – църкви, съдилища, джамии

озвучаване и осветление на клубове, барове и кафенета

Sound & Lighting за клубове и барове. Oборудване за музиканти