fbpx
Select Page

Конферентни решения и мултимедия

N

Доставка на конферентно оборудване  за дискусионни и конферентни зали.

N

Преводачески симултантни  системи.

N

Конвенционални и безжични конферентни Системи за дискусии

N

Микрофонно оборудване.

N

Мултимедия – проектори, видеостени, интерактивни LED и LCD дисплеи.

N

Акустик решения – акустични панели и шумопоглъщащи материали за отличен звук и яснота.

Озвучителни системи за конферентни зали

AUDAC KYRA 12

Линееен арей озвучително тяло 12×2“ за ясно и отчетливо възпроизвеждане на звук, с максимална мощност- 240 W.

AUDAC ATEO 4

Говорител за стенен монтаж – елегантен дизайн, добро излъчване на реч и музика, ефективен за конферентни зали.

За озвучителното оборудване за конферентна зала са подходящи линеен тип тонколони, за отдалечено и насочено разпределение на звука в цялата зала или разпределени равномерно – стенни или таванни говорители.  Линейните озвучителни тела минимализират отразения сигнал, насочват ясен звук към всеки слушател и представянето е технически по-добро.  Усилватели и смесителни пултове трябва да предоставят гъвкави възможности за включване на презентационни микрофони и допълнително оборудване.

 Дискусионни, преводачески и системи за гласуване

TOA –  конферентно оборудване – конвенционално или безжично

Конферентно оборудване TOA  – стандартни, IP базирани и wireless системи за дискусионни зали, с възможност за запис на съдържание и гласуване. Подходящи за модерни конференти зали – озвучителни решения и дискусионни системи. Реализирани проекти: Лукойл – Нефтохим АД, гр. Бургас.

ТОА TS-910 Безжична конферентна система

ТОА TS-910 позволява комбинирано използване на инфрачервени безжични и кабелни устройства за връзка и управление до 192 кабелни и инфрачервени конферентни устройства – с добро покритие и функция за гласуване.

TOA TS-D 1000 Гъвкава, безжична конферентна система

TOA TS-D 1000 – свързване на 32 председател/делегатстки устройства, MP3 recorder за запис на събития със съхраняване на свързана  USB  външна памет. Подходящо решение за корпоративни и образователни зали.

 BOSCH – конферентно оборудване – сигурност и иновативност

Компанията  BOSCH  заема лидерски позиции на пазара за професионално конферентно и преводаческо обородуване. Реализирани проекти:  Дискусионни системи Министерство на здравеопазването – Зала за брифинги, АЕЦ „Козлодуй” и др

Конферентна система BOSCH DICENTIS

BOSCH Dicentis IP- и сървърно базирана архитектура, изградена на базата на отворени стандарти, с висока степен на гъвкавост, превъзходна аудио производителност за до 100 езика. Системата използва най-мощната защита за сигурност на пазара, за да предпази чувствителните данни по цялата верига на конференцията.

BOSCH DICENTIS Wireless, безжична конферентна система

Интуитивен интерфейс и вграден web-browser. Интелигентно управление на безжичната мрежа за осигуряване на безжични конференции без смущения. Възможност за гласуване и идентификация с вграден NFC четец, аудиопроцесоринг на микрофони и високоговорители.

BOSCH INTEGRUS - преводаческа система

BOSCH INTEGRUS е преводаческа система до 32 езика. Перфектно аудио качество и лесна интерграция с Dicentis. Приложение в различни по брой участници конференции със симултанен превод.

Digital Signage дисплей за конференти и брифинг зали

Многофункционалните LED и LCD -SAMSUNG дисплеи за дискусионни и конферентни зали с детайлна и наситена картина, възможности за онлайн срещи, споделяне на съдържание и интерактивности.

SAMSUNG All-in-One LED

Digital Signage дисплей с 20-битова обработка на картината, MICRO HDR и AI  мащабиране за детайлни, наситени образи и  Multi-screen connection функция за свързване и изпозване на няколко дисплея едновременно.

SAMSUNG Crystal UHD

Digital Signage дисплей с комбинация от Non-Glare дисплейна повърхност, UHD ъпскейлинг и Dynamic Crystal color технологии за реалистично просъздадени изображения с наситени цветове. Smart Calibration на екрана през app и безжично екранно споделяне чрез SmartView+.

Направете запитване по проект или офертно предложение!

Други системни решения – аудиооборудване и ефектно осветление за:

озвучителна система за зала, колодрум, спортен обект

Решения за хотели, хотелска инфраструктура и ресторанти

озвучаване църкви, съдилища, джамии

Озвучаване на сгради със специално предназначение – църкви, съдилища, джамии

озвучаване и осветление на клубове, барове и кафенета

Sound & Lighting за клубове и барове. Oборудване за музиканти