Конферентни решения и мултимедия

Масовата представа за “конферентно оборудване”, ще обособим в няколко различни по вид и предназначение системи подходящи за “Конферентни” зали, които освен конкретна функционалност, ще предложат на участници и организатори качествено и пълноценно преживяване, с техника, която се “грижи” за това събитието да протече гладко, без излишни шумове и звуци.

Изисквания:
Оптимална акустична среда за всяко помещение се постига с наличието на акустично обработени стени. Това ще ви спести външни шумове и ще осигури мек, некънтящ звук, както и добра изолация на случващото се в залата за външни лица.Помещенията, в които се провеждат срещи и конференции, семинари или лекции изискват изключително ясна звукова сред,а в която думите на говорещия да бъдат точно предадени към публиката.

Озвучителни системи за зали за семинари, лекции, презентации и дискусии

  • Техника за зали за семинари, лекции, презентации и дискусии.
  • Автоматично смесване на цифровия смесителен пулт ТОА M-633D
  • Събития протичащи без микрофония или паразитен шум.
  • Оптимални озвучителни тела от вида Slim Line Array с отличен звук и яснотата на излъчване,. линейните озвучителни тела минимализират отразения сигнал и представянето е технически по-добро.

Конферентни системи

  • Безжична конферентна система ,възможна връзка с телефон и РС.
  • Цифрова настройка чрез матричен смесител TOA M-9000M2, позволяващ предварително запаметяване на различни “сцени” съобразени с индивидуалните нужди на клиента, както и лесното им активиране чрез изнесен модул за управление ZM-9014.
  • Обща еквализация на системата спрямо акустичните особености на помещението, което предотвратява възможноста от некоректна намеса.
  • Озвучителни тела тип Compact Array гарантиращи минимални отражения на звуковите вълни в залата и максимален фокус в желаната за озвучаване зона.

Конферентната система

ТОА TS-900 е безжична конферентната система. Базирана на infrared комуникация и напълно устойчива на радиосмущения. TS-900 позволява паралелна употреба на предавателни устройства в допълнителни помещения

ТОА TS-900 Безжична конферентна система

Безжична конферентна система TS 900

Лекторски микрофон

За делови презентации и срещи, лекции и религиозни служби. Тип – Кондензаторен микрофон с кардиоидна пластина. Отлична висока честота: 60-20kHz. Висока чувствителност: (-35db) Двойно коляно с две точки за регулиране.

Микрофонът е монтиран на стойка ST-800, която е отделен продукт с цена 180.00 лв

TOA EM-800 Микрофон за лектори

Безжична конферентна система TS 900

Цифров матричен миксер

Line array система

TOA HX-5B. Мощност: 600W на 8 Ohm. Корекции на ъгъла на насоченост на системата. Система от 4 вертикално свързани модула, състоящи се от 4 басови и 12 хорнови високоговорителя. Перфектно решение за озвучавне на зали с дълга фаза на реверберация. Приложения в големи зали-аудиториуми, цехове,банкетни зали, спортни зали и гимнастически салони, молове, постоянни или временни инсталации. Възможен монтаж на таван.

Имаш идея за проект?