fbpx
Select Page

Усилватели

Предлагаме разнообразие от видове, мощност и брой канали на професионални и домашни  усилватели на доказани брандове, с гарантирано качество. Професионални усилватели  Kling & Freitag, Audac, FBT и TOA и други известни марки на пазара на аудио оборудване.

Независимо дали имате нужда от домашен усилвател за качествен звук у дома, професионални усилватели със силна мощност и възможност за свързване с други специализирани компоненти, или усилвател за фоново озвучаване, който да се използва за озвучаване в офиси и обществени сгради – ние разполагаме с това, от което имате нужда. Освен гарантирано качество, нашият екип може да Ви предложи:

N

Бърза и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 200лв.

N

Професионални консултации с експерт от екипа.

N

Опция за връщане на стока, при спазване на условията за връщане

Showing all 28 results

Ние от Про Аудио ЕООД предлагаме аудио усилватели на ниски и достъпни цени. ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact at proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!

Какво представляват усилвателите?

Усилвателите са електронни устройства, увеличаващи амплитудата на електрически сигнали. Те имат ключова роля в изграждането на добре функционираща и оптимална аудио система за професионално озвучаване, като усилват слабите сигнали от източници като микрофони, грамофони, аудио плейъри и други, за да бъдат подходящи за възпроизвеждане през говорители или други аудио устройства.

При нас ще откриете аудио усилватели за всякакви нужди: мини усилватели за тонколони, стерео усилватели, професионални усилватели 2000w, безжични усилватели, hi fi усилватели, караоке усилватели, и много други!

Какво трябва да знаем при покупка на усилвател?

  • Мощност: Изберете усилвател с подходяща мощност, която отговаря на нуждите ви за силно или средно звучене. Най-добре е усилвателят да бъде подбран спрямо мощността на вашия аудио източник и говорителите.
  • Качество на звука: Важно е да изберете усилвател, при който звукът да бъде чист, без шумове и изкривявания.
  • Функции и входове: Внимателно изследвайте функциите и входовете на усилвателя. Вижте дали има достатъчно входове за всички източници във вашата аудио система.
  • Съвместимост: Уверете се, че усилвателят е съвместим с останалите устройства в аудио системата, като проверите типовете конектори и стандартите, които се използват.
  • Размер и дизайн: Вземете предвид размера и дизайна на усилвателя, за да се впише правилно във желаното от вас пространство.
  • Бюджет: Определете си бюджет и търсете усилвател, който отговаря на вашите нужди и предпочитания, без да прекрачва вашия финансов обхват.

При избора на усилвател е важно да бъде правилно балансирана мощността, качеството на звука и функциите, които ви са необходими ведно с бюджета, с който разполагате. Професионалистите от Про Аудио могат да ви консултират безплатно и да ви помогнат да изберете най-подходящият усилвател за вашите нужди. Свържете се с нас!