Select Page

Усилватели

Усилвателите, които предлагаме са от световно познати, доказани брандове, които предлагат гарантирано качество от години насам. Марки, които можете да откриете при нас са Kling & Freitag, Audac, Soundtube, Monacor, QSC, FBT и TOA. Ние сме убедени в качеството, което те предлагат и знаем, че с правилните насоки можете да изберете най-добрият продукт за вашите нужди!

Аудио усилвателите са важен елемент от една система – в тях постъпва звуков сигнал, който в последствие излиза усилен. Те са междинното звено между източника на аудио сигнал и говорителите. При нас ще откриете богат избор на достъпни цени! Независимо дали имате нужда от домашен усилвател за качествен звук у дома, професионални усилватели със силна мощност и възможност за свързване с други специализирани компоненти, или усилвател за фоново озвучаване, който да се използва за озвучаване в офиси и обществени сгради – ние разполагаме с това, от което имате нужда.Освен гарантирано качество, нашият екип може да Ви предложи:

N

Бърза и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 100лв.

N

Професионални консултации с експерт от екипа.

N

Опция за връщане на стока, при спазване на условията за връщане

Showing all 31 results

Ние от Про Аудио ЕООД предлагаме аудио усилватели на ниски и достъпни цени. ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact at proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!