fbpx
Select Page

Оборудване за сцени - осветление, звук и мултимедия

Про Аудио  е компания – тясно специализирана  в проектиране на системи за професионален звук и доставка на оборудване за сцени. Имаме много реализации в системи за оборудване за сцени и зали на театри, опери и читалища и една от най-престижните е Конгресен център на Морска Гара Бургас.
Съвместната ни дългогодишна работа с архитекти, акустични дизайнери и водещи компании за оборудване, ни помага да предложим най-подходящото техническо и ценово решение за техническо оборудване на сцена на читалище, театрална сцена или музикална сцена, за реализиране на мултифункционални пространства за сценични изяви, конференци, спектакли и концерти.

Озвучителна система за сцена

Изисквания към Системите за озвучаване и комуникация за сцени и зрителни зали:

Главната ни цел е Осигуряване на прецизен говорна разбираемост, пеене и звуково налягане за изпълнения на живо или запис. Резултатите от нашата работа винаги се удостоверяват с калибрирана апаратура за измерване на звуково налягане SPL и STI /Speech transmission Index/ -NTI Excel Acoustic Set.

Предлагани решения и марки

Озвучителни тела за сцена – Kling & Freitag, FBT

g
Смесителни аудио и видео пултове за сценично приложение Roland
Mикрофони на сценични стойки или провесено приложение –
Audio-technica
Безжични вокални микрофони Sennheiser.

Система за интерком – инсципиент комуникация. – Оборудване за сценична и вътрешна комуникация – режисьор – актьори – служители.
Система за гласово оповестяване и евакуация по EN 54 – Театри, сцени, читалищни и други зрителни зали с над 100 човека са в изискването на Наредба Iz – 1971 за задължително инсталиране на системи за гласово оповестяване, с продукти сертифицирани по EN 54.

Осветление за сцена на Elation Professional

ИЗРАЗЕТЕ СЕБЕ СИ НА СЦEНАТА!

  • Видимост: “Ако не можеш да ги видиш, не можеш да ги чуеш”
  • Селективен фокус: Разрешаваме на публиката да види само това, което би трябвало да види.
  • Настроение: Композиция от “четирите качества на светлината” (интензивност, цвят, движение и разпределение).
    „Настроение“ е вашата визуалната концепция и интерпретация ….Това сте ВИЕ!
ДА, Владеете това умение! Приложете го с няколко нови продукта за сценично осветление, които смятаме, че могат да Ви бъдат полезни! Предлагаме разнообразие от специализирани продукти за Сценично и интелигентно ефектно осветление.

Американската компания Elation Professional е един от най-значимите производители на оборудване за сценично осветление.     Зa предложение и разработка на Вашия проект, потърсете ни на 056/84 52 04, или използвайте формата за запитване !

Озвучителна система и оборудване за читалищна сцена

Читалищните сцени трябва да имат техчническо оборудване,с което да реализзират различни прояви – театрални, концертни, представителни, танцови, за целта е необходимо да разполагат с разнообразно оборудване. Реализирали сме сцени  с техническо оборудване за озвучаван, сценично осветление и микрофонни системи за множество читалищни сцени  – гр. Момчилград, Гр. Раковски и др. Небходими са ви!
  • Озвучителни тела, активно оборудване, периферия и ефектно осветление за озвучителна система на читалищна сцена.
  • Гъвкави решения за микрофони и техника, съобразени с бюджет.
  • Възможност за надграждане на решението за постигане на оптимално озвучителна система за сцената на читалище и решение за сценично осветление.

Направете запитване по проект или офертно предложение!

Други решения от ProAudio

озвучаване и осветление на клубове, барове и кафенета

Sound & Lighting за клубове и барове. Oборудване за музиканти

аудио решения за училища и университети

Аудиорешения за училища – Оповестителни, озвучителни и системи за преподаване

озвучаване на музеи, галерии и тематични паркове

Музеи, галерии, тематични паркове – Аудио и видео оборудване