fbpx
Select Page

Системи за оповестяване, комуникация и сигурност на транспортна, индустриална и логистична инфраструктура

Специализираните решения за транспортна и индустрилна инфраструктура са съобразени със специфичните условия на тяхното функциониране и изисквания за сигурност, възможности за комуникация, базирана на SIP и IP, и най-съвременни протоколи, както и съвместимост с други системи –  видеонаблюдение, протоколи за сигурност, SCADA и др. За нормалната им работа са задължителни проектирането и изграждането на надеждни и модерни решения за звук и комуникация:

N

Надеждни системи за Общо оповестяване на текуща информация и Системи за сигурност  и гласово оповестяване за евакуация на посетители и служители.

N

Системи за гъвкава и защитена Интерком комуникация между служители на транспортни  и индустриални обекти. Възможност за  интегриране с оповестителните системи.

Системни решения за Гласово оповестяване

Системите за оповестяване,  интегрирани  с пожароизвестителните системи на полската Ambient и японската TOA – дават възможност за изграждане на изключително надеждни и гъвкави, разширяеми, лесни за монтаж и поддръжка системи. Зониране на площи и пространства – посетителски и служебни помещения, възможности за етапно и йерархично организиране на комуникацията. IP базирани решения и решения по специални протоколи . Възможна електроакустична симулация за реализиране на правилно решение.

ТОА EN-54 Оповестителна система

Ambient MidiVES

PA/VA, сертифицирана оповестителна система, панелен тип, която може да функционира самостоятелно или като част от TCP/IP мрежова архитектура.  Вградени пожарникарски микрофон, лесен за използване интерфейс за настройка на всички  функции и таймери за излъчване на гласово евакуационни съобщения.

Ambient MultiVES

мащабируема PA/VA система, с възможност за  интегрирация към SCADA и Leaky Feeder.  Ethernet оптична връзка между модули и вградена  интерком комуникация. Динамично разпределение на резервни усилватели. Възможност за дистанционно управление с WAN & Ethernet връзка.

Специализирани говорители за тунели и индустриални приложения

ABT-TNL 100

 EN 54-24 Тунелен говорител с прецизна насоченост, разпространение на звука  на голямо разстояние,  мощен с висока чувствителност и изключително ясно речево излъчване.

TOA SC-630М-EB

 EN54-24 Рупорен -30 W, IP-65 говoрител с  висока речева разбираемост и звуково налягане, изключителна устойчивост на атмосферни влияния.

РЕАЛИЗИРАНИ ОБЕКТИ – тунел Железница на АМ СтрумаЖП гара София, ЖП система на Мини Марица Изток, АЕЦ Козлодуй.

Системи за комуникация в индустриални предприятия, логистични складове, транспортна инфраструктура.

Осигуряването на гладка комуникация с отдалечени цехове и офис сгради в шумна и интензивна среда, и опасни вещества е предизвикателство. Подходящите системни решения за гласови съобщения са на Ambient и TOA.
Решението за Интерком комуникация,  може да бъде също на австрийската компания COMMEND – стенни и вандалоустойчиви станции за комуникация, CALL and DOOR , EX-Proof станции, хардуер и софтуер за създаване на най-надеждни решения .

Серия IP-A1 на ТОА, от своя страна,  разширява функционалността на системите за видеонаблюдение с IP камери, монтирани на открито или закрито, и  добавя възможност за излъчване на директни съобщения в определена  зона. Синхронизирането на съобщенията с IP камера оптимизира контрола  над  индустриални, транспортни обекти, паркинги и др. чрез присъединяване на SIP сървъри или телефонни системи, VMS и IP системи за контрол.

TOA IP-A1SC15

IP-A1 рупорни говорители 
Подходящи за ясно излъчване на съобщения.

TOA IP-A1PC238

Tаванни говорители  -зонирано излъчване на съобщения във вътрешни пространства.

TOA IP-A1PG

Пейджинг модули, конвертиращи SIP/ONVIF обаждания в мултикаст стрййминг сигнал.

TOA IP-A1AF

Аудио интерфейси с PoE захранване и конвертиране на IP аудио към аналогов сигнал

Направете запитване по проект или офертно предложение!

Други системни решения – аудиооборудване и ефектно осветление за:

озвучителна система за зала, колодрум, спортен обект

Озвучителни системи за стадион, спортна зала, басейн

озвучаване на търговски обекти

Решения за хотели, хотелска инфраструктура и ресторанти

озвучаване на търговски обекти

Системи за звук за търговски обекти