fbpx
Select Page

Системи за оповестяване, комуникация и сигурност на транспортна, индустриална и логистична инфраструктура

Специализираните решения за транспортна и индустрилна инфраструктура са съобразени със специфичните условия на тяхното функциониране и изисквания за сигурност, възможности за комуникация, базирана на SIP и IP, и най-съвременни протоколи, както и съвместимост с други системи –  видеонаблюдение, протоколи за сигурност, SCADA и др. За нормалната им работа са задължителни проектирането и изграждането на надеждни и модерни решения за звук и комуникация:

N

Надеждни системи за Общо оповестяване на текуща информация и Системи за сигурност  и гласово оповестяване за евакуация на посетители и служители.

N

Системи за гъвкава и защитена Интерком комуникация между служители на транспортни  и индустриални обекти. Възможност за  интегриране с оповестителните системи.

Системни решения за Гласово оповестяване

Системите за оповестяване,  интегрирани  с пожароизвестителните системи на полската Ambient и японската TOA – дават възможност за изграждане на изключително надеждни и гъвкави, разширяеми, лесни за монтаж и поддръжка системи. Зониране на площи и пространства – посетителски и служебни помещения, възможности за етапно и йерархично организиране на комуникацията. IP базирани решения и решения по специални протоколи . Възможна електроакустична симулация за реализиране на правилно решение.

ТОА EN-54 Оповестителна система

Ambient MidiVES

PA/VA, сертифицирана оповестителна система, панелен тип, която може да функционира самостоятелно или като част от TCP/IP мрежова архитектура.  Вградени пожарникарски микрофон, лесен за използване интерфейс за настройка на всички  функции и таймери за излъчване на гласово евакуационни съобщения.

Ambient MultiVES

мащабируема PA/VA система, с възможност за  интегрирация към SCADA и Leaky Feeder.  Ethernet оптична връзка между модули и вградена  интерком комуникация. Динамично разпределение на резервни усилватели. Възможност за дистанционно управление с WAN & Ethernet връзка.

Специализирани говорители за тунели и индустриални приложения

ABT-TNL 100

 EN 54-24 Тунелен говорител с прецизна насоченост, разпространение на звука  на голямо разстояние,  мощен с висока чувствителност и изключително ясно речево излъчване.

TOA SC-630М-EB

 EN54-24 Рупорен -30 W, IP-65 говoрител с  висока речева разбираемост и звуково налягане, изключителна устойчивост на атмосферни влияния.

РЕАЛИЗИРАНИ ОБЕКТИ – тунел Железница на АМ СтрумаЖП гара София, ЖП система на Мини Марица Изток, АЕЦ Козлодуй.

Системи за комуникация в индустриални предприятия, логистични складове, транспортна инфраструктура.

Осигуряването на гладка комуникация с отдалечени цехове и офис сгради в шумна и интензивна среда, и опасни вещества е предизвикателство. Подходящите системни решения за гласови съобщения са на Ambient и TOA.
Решението за Интерком комуникация,  може да бъде също на австрийската компания COMMEND – стенни и вандалоустойчиви станции за комуникация, CALL and DOOR , EX-Proof станции, хардуер и софтуер за създаване на най-надеждни решения .

Серия IP-A1 на ТОА, от своя страна,  разширява функционалността на системите за видеонаблюдение с IP камери, монтирани на открито или закрито, и  добавя възможност за излъчване на директни съобщения в определена  зона. Синхронизирането на съобщенията с IP камера оптимизира контрола  над  индустриални, транспортни обекти, паркинги и др. чрез присъединяване на SIP сървъри или телефонни системи, VMS и IP системи за контрол.

TOA IP-A1SC15

IP-A1 рупорни говорители 
Подходящи за ясно излъчване на съобщения.

TOA IP-A1PC238

Tаванни говорители  -зонирано излъчване на съобщения във вътрешни пространства.

TOA IP-A1PG

Пейджинг модули, конвертиращи SIP/ONVIF обаждания в мултикаст стрййминг сигнал.

TOA IP-A1AF

Аудио интерфейси с PoE захранване и конвертиране на IP аудио към аналогов сигнал

Направете запитване по проект или офертно предложение!

Други решения от ProAudio

озвучителна система за зала, колодрум, спортен обект

Озвучителни системи за стадион, спортна зала, басейн

озвучаване на търговски обекти

Решения за хотели, хотелска инфраструктура и ресторанти

озвучаване на търговски обекти

Системи за звук за търговски обекти