Select Page
Услугата по предлагане на озвучаване на сватбени тържества е може би една от най-важните в организирането и провеждането на сватбения ритуал. Те са атмосферата и „вкусът“ на тържеството. Сватбените диджеи знаят това, и оборудването, с което разполагат е ключово за празничната атмосфера и хубавия послевкус на работа свършена с качествена техника.

Годишната среща на диджеите за сватбени, лични и корпоративни тържества, дава възможност за сверяване на часовника и допълнителна информация за актуални продукти и решения за диджейска озвучителна техника за тържества и сватби. Ние, от Про Аудио се радваме , че можем да представим на Годишната среща – 2017, нашите предложения за озвучителна техника за провеждане на сватби и тържества.

Озвучителната техника предпочитана за сватби и тържества

Изборът ни е продиктуван от дългогодишния ни опит и комуникация с много колеги, работещи в сферата на озвучаването, познаване на техните нужди и проблеми, познаване на техниката и актуалните предложения на пазара. Италианският бранд FBT е с дългогодишна история и широко портфолио от продукти разработени за професионалните нужди на музиканти, диджеи и инсталатори. Ще представим на вниманието Ви модели от активни озвучителни тела – серия Pro MaxX – ProMaxX 114A, активна тонколона , ProMaxX 15SA, от пасивни озвучителни тела – HiMaxX 60, мониторни тонколони J8, усилвател FBT AX-2000 и усилвател на Powersoft Quattrocanali 4804 DSP+DANTE.

tonkolona

Професионални тонколони

ProMaxX 114а е пример за технологично ноу-хау за вграден усилвател и процесоринг в комбинация с надеждни високоговорители за постигане на прецизност на звука. Тонколоните са целенасочено оптимизирани, за да се повиши нивото на нискочестотния SPL и да се елиминира нежелания резонанс. С вграден цифров звуков процесор, 14″ неодимов бас и 1.4″ високочестотен високоговорители и двата разработени специално за FBT от топ производителя на високоговорители – B&C.

Да добавим бас с мощен субуфер с вграден усилвател

Суббасът на серия ProMaxX -15SA e с честотнa характеристика от 38 до 120 Hz и мощен усилвател клас D 1200W. Вграденият цифров процесор за обработка на сигнала има 8 предварително зададени, 2 изравняващи и 4 LPF кросоувър настройки, за да позволи на субуфера да бъде конфигуриран с всеки високоговорител. Корпусът от 15 мм брезово-шперплат за ProMaxX 15SA, има покритие против надраскване, разполага с контролен панел, който има XLR вход и изход за връзка; и в допълнение, контрол на силата на звука, предварителни настройки EQ.

subbufer
FBT имат няколко модела пасивни озвучителни тела, които са сред най-търсените решения за мобилни озвучителни системи за музиканти и диджеи.

Един от тях е HiMaxX 60

С новата серия HiMaxX FBT поставя стандарт при 12 “и 15” тонколкони от полипропилен, с производителност и много високи технически характеристики. Разработката на тяло от полипропилен, използването на захранващо устройство за превключване и високоефективни усилватели на мощността и редизайн на
високоговорителите бяха дейностите на екипа на FBT, насочени към увеличаване на съотношението на мощността.
pasivna tonkolona fbt hi maxx 60

Тази серия се състои от три модела; два двулентови модела от полипропилен, пасивна тонколона HiMaxX 40 (12 “+1”) и активна тонколона HiMaxX 60 (15 “+ 1.4”), плюс компактен 18-инчов SUBbass от шперплат от бреза (субуфер HiMaxX 100Sa). Компактен и лек, HiMaxX брилянтно решава всички най-взискателни очаквания от любители, музиканти и професионалисти, които търсят мощни, многофункционални и много висококачествени озвучителни тела. Идеални за приложения за жива музика и DJ озвучаване, които изискват лесен транспорт, те също са подходящи за фиксирани инсталации благодарение на формата на шкафа и допълнителните аксесоари.

Пасивната тонколона FBT HiMaxX 60 е с лека, но здрава конструкция от полипропилен. Асиметричната форма на тялото на HiMaxX 60 позволява използването му като монитор на сцена. Пасивният HiMaxX 60 е двулентов, включващ специален B & C 15 “нискочестотен 3-инчов високоговорител с неодимови магнитни структури, алуминиева рамка и B & C 2,5 инчов компресор за гласова намотка, свързан към 90 ° H х 60 ° V
високочестотен говорител 1,4 “.

Ще допълним предложението е усилватели

Ще допълним предложението с усилвателя на FBT от серия AX, AX-1200. С мисъл за мобилно приложение, елегантен дизайн, впечатляващи
характеристики, отлична цена на мощността и продуктивността си, ефективни при всяко приложение.

usilvatel

Можете да изберете сред няколко усилвателя от FBT AX серията

С тези характеристики FBT гордо представя новата AX серия от усилватели на мощност (AX 800, AX 1200, AX 2000, AX 3000). Серията AX се състои от четири модела за монтаж на стелажи от 2хU, от 800 до 3000 вата (FBT AX 3000) , всички проектирани с усъвършенствани схеми за усилвател с по-добро качество, стабилност и надеждност, всички оборудвани със стерео-паралелен мост, превключвател за чувствителност dB (26-29 -32dB), ограничител, усилване на земята, XLR / жак входове (плюс допълнителен RCA вход на FBT AX 800), изходи Speakon / Binding posts.

Both channel driven 8 ohm 1% THD Continous/impulsive: 340/350
Both channel driven 4 ohm 1% THD Continous/impulsive: 460/600
Bridge 8ohm 1% THD: 920/1200
Input impedance: 20K balanced
Signal to noise ratio S/N: >100dB
Total harmonic dist. (1kHz-4ohm): < 0.03%
Frequency response: 20Hz-40Khz -6dB
Damping Factor: > 400
Class: H – 2 step
Maximum power consuption: 1300VA
Input impedance: 20K balanced
Power supply voltage: >120 or 230 Vac 50/60Hz
Protections: Short circuit / thermal
Cooling: in: XLR/Jack out: Speakon/Binding oist
Net Dimensions (WxHxD): 482x88x290 / 19×3.5×11.4