fbpx
Select Page
Услугата по предлагане на озвучаване на сватбени тържества е може би една от най-важните в организирането и провеждането на сватбения ритуал. Те са атмосферата и „вкусът“ на тържеството. Сватбените диджеи знаят това, и оборудването, с което разполагат е ключово за празничната атмосфера и хубавия послевкус на работа свършена с качествена техника.

Годишната среща на диджеите за сватбени, лични и корпоративни тържества, дава възможност за сверяване на часовника и допълнителна информация за актуални продукти и решения за диджейска озвучителна техника за тържества и сватби. Ние, от Про Аудио се радваме , че можем да представим на Годишната среща – 2017, нашите предложения за озвучителна техника за провеждане на сватби и тържества.

Озвучителната техника предпочитана за сватби и тържества

озвучаване на сватбени тържества - pro audio

Изборът ни е продиктуван от дългогодишния ни опит и комуникация с много колеги, работещи в сферата на озвучаването, познаване на техните нужди и проблеми, познаване на техниката и актуалните предложения на пазара. Италианският бранд FBT е с дългогодишна история и широко портфолио от продукти разработени за професионалните нужди на музиканти, диджеи и инсталатори.

Ще представим на вниманието Ви модели от:

Активни озвучителни тела:

Пасивни озвучителни тела:

Усилватели:

tonkolona

Професионални тонколони

ProMaxX 114а е пример за технологично ноу-хау за вграден усилвател и процесоринг в комбинация с надеждни високоговорители за постигане на прецизност на звука. Тонколоните са целенасочено оптимизирани, за да се повиши нивото на нискочестотния SPL и да се елиминира нежелания резонанс. С вграден цифров звуков процесор, 14″ неодимов бас и 1.4″ високочестотен високоговорители и двата разработени специално за FBT от топ производителя на високоговорители – B&C.

Да добавим бас с мощен субуфер с вграден усилвател

Суббасът на серия – ProMaxX 15SA e с честотнa характеристика от 38 до 120 Hz и мощен усилвател клас D 1200W. Вграденият цифров процесор за обработка на сигнала има 8 предварително зададени, 2 изравняващи и 4 LPF кросоувър настройки, за да позволи на субуфера да бъде конфигуриран с всеки високоговорител. Корпусът на басовото, озвучително тяло е от 15 мм брезово-шперплат, с покритие против надраскване. Разполага с контролен панел, който има XLR вход и изход за връзка; и в допълнение, контрол на силата на звука, предварителни настройки EQ.

subbufer
FBT имат няколко модела пасивни озвучителни тела, които са сред най-търсените решения за мобилни озвучителни системи за музиканти и диджеи.

Един от тях е HiMaxX 60

озвучаване на сватбени тържества - pro audio
С новата серия HiMaxX FBT поставя стандарт при 12 “и 15” тонколкони от полипропилен, с производителност и много високи технически характеристики. Разработката на тяло от полипропилен, използването на захранващо устройство за превключване и високоефективни усилватели на мощността и редизайн на
високоговорителите бяха дейностите на екипа на FBT, насочени към увеличаване на съотношението на мощността.

Тази серия се състои от три модела: два двулентови модела от полипропилен, пасивна тонколона HiMaxX 40 (12 “+1”) и активна тонколона HiMaxX 60A (15 “+ 1.4”), плюс компактен 18-инчов SUBbass (субуфер HiMaxX 100Sa)  с корпус от брезов шперплат0.
Компактни и леки, тонколоните от серията брилянтно удовлетворяват всички най-взискателни очаквания от любители, музиканти и професионалисти, които търсят мощни, многофункционални и много висококачествени озвучителни тела.
Идеални за приложения за жива музика и DJ озвучаване, които изискват лесен транспорт, те също са подходящи за фиксирани инсталации благодарение на формата на шкафа и допълнителните аксесоари.

Пасивната тонколона FBT HiMaxX 60 е с лека, но здрава конструкция от полипропилен.  Озвучителното тяло е двулентово, включващо специален B & C 15 “нискочестотен 3-инчов високоговорител с неодимови магнитни структури, алуминиева рамка и B & C 2,5 инчов компресор за гласова намотка, свързан към 90 ° H х 60 ° V високочестотен говорител 1,4 “. Асиметричната форма на озвучителното тяло позволява използването му като монитор на сцена.

Ще допълним предложението е усилватели

usilvatel

Ще допълним предложението с усилвателя на FBT от серия AX, AX-1200. С мисъл за мобилно приложение, елегантен дизайн, впечатляващи
характеристики, отлична цена на мощността и продуктивността си, ефективни при всяко приложение.

Можете да изберете сред няколко усилвателя от FBT AX серията

С тези характеристики FBT гордо представя новата AX серия от усилвател за тонколони на мощност (AX 800, AX 1200, AX 2000, AX 3000). Серията AX се състои от четири модела за монтаж на стелажи от 2хU, от 800 до 3000 вата (FBT AX 3000) , всички проектирани с усъвършенствани схеми за усилвател с по-добро качество, стабилност и надеждност. Оборудвани са със стерео-паралелен мост, превключвател за чувствителност dB (26-29 -32dB), ограничител, усилване на земята, XLR / жак входове (плюс допълнителен RCA вход на FBT AX 800), изходи Speakon / Binding posts.