fbpx
Select Page

FBT

FBT

Запознайте се с FBT

FBT Elettronica SpA е създадена през 1963 г. в Реканати, очарователен град, разположен в сърцето на Италия, известен с връзката си с изкуствата, музиката и поезията. Компанията произвежда и проектира първокласно аудио оборудване с цел да предложи на звуковите експерти по целия свят най-високото качество на преносими и инсталационни аудио системи.

Италианската компания се отличава с дългогодишната си история, обозначена с голямо разнообразие от професионално оборудване за сцени и модели тонколони за музиканти, превърнали се в знакови с високото си качество и популярност.

Всеки етап на от производството на италианския бранд, започва и завършва в Реканати, с пълен контрол над всички процеси, което превръща марката в символ на италианското качество.

Надеждни аудио решения на FBT в ProAudio

FBT предлагат широка продуктова листа от озвучителна техника, със запазения елегантен стил на италианския дизайн. Някои от популярните предложения са:

И други.

Защо да заложите на FBT с ProAudio

Ако все още се колебаете относно това дали FBT е правилното решение за Вас, уверете се сами. Чрез ProAudio, можете да се насладите на безупречно качество и да се възползвате от следните предимства:

Доказан лидер

Компанията FBT e позиционирана като един лидерите на международния аудио пазар. Избирайки FBT за Вашата аудио система е като да изберете опитен капитан, който да навигира Вашия кораб през бурните морета. С дългогодишен опит и доказана репутация, брандът гарантира, че Вашият звук винаги ще е изряден.

Професионален клас продукти

С FBT, Вие залагате на професионален клас продукти. Този вид решения в областта на аудиосистемите са от ключово значение, тъй като осигуряват превъзходно качество на звука, издръжливост и надеждност, необходими за търговски и индустриални приложения. Инвестирането в такива продукти гарантира оптимална производителност, намалява разходите за поддръжка и в крайна сметка осигурява задоволително аудио изживяване.

Наличност на склад

Ако сте се спрели на точния модел аудио система за Вашите нужди, не се тревожете, че ще се налага да чакате със седмици или месеци за да получите мечтания продукт. При нас можете да разчитате на бързи доставки, тъй като разполагаме с пълна наличност на склад.

Безплатна доставка за поръчки над 200 лв.

За да направим преживяването Ви още по-позитивно, ние предлагаме безплатна доставка за поръчки над 200 лв. Осигурете звука, към който се целите, без това да създава финансови затруднения.