fbpx
Select Page

Инсталационни Аудио и Видео плеъри

Pro Audio предлага богат избор от многофункционални аудио и видео плейъри. Приложенията на аудио и видео плейърите варират спрямо предназначението им. Те се използват за информационни терминали, цифрови табели, за генератори на визуални ефекти и още други. Обичайна употреба в училища, мултимедийно съдържание в галерии, киоск-и, видео и аудио приложения за информация. Могат да са и част от излъчвано рекламно съдържание в търговски обекти.

За да предлагаме най-висококачествените инсталационни аудио и видео плейъри на възможно най-достъпни цени, ние се доверяваме на световно доказани брандове като: Wave System и AUDAC. С годините ние сме установили, че това са марките, които предлагат най-доброто взаимоотношение между цена – качество.

Избора на аудиотехника от този тип, може да е сложен, когато не сте запознати с цялостното приложения и възможности, които предлагат на аудио и видео плейърите. Не е нужно да прекарате часове в проучване, нашият екип може да Ви помогне с перфектният избор за Вас спрямо нуждите Ви! Поддържаме наличности и изпращаме възможно най-бързо. Освен гарантирано качество, нашият екип може да Ви предложи:

N

Професионални консултации с експерт от екипа;

N

Експресна и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 200лв;

N

Опция за връщане на стока, при спазване на условията за връщане.

ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact at proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!