fbpx
Select Page

AMBIENT

Кои са Ambient Systems

Ambient Systems е компания, фокусирана тясно и много задълбочено в разработка, производство и доставка на PA/VA (public address & voice alarm) системи, с централа в Гданск, Полша. В продължение на 25 години компанията достига клиенти на 3 континента (Африка, Европа, Азия) с висококачествените си продукти, които са често срещан компонент във високотехнологичните системи за пожарна безопасност и сигурност.
Всеки от продуктите и решенията на Ambient комбинира интелигентна функционалност, гъвкавост, устойчивост и максимално добри резултати при експлоатация. Продуктовата им гама е сертифицирана по EN-54 и стандартите за безопасност, като е устойчива за работа при тежки атмосферни и експлоатационни условия. Това прави говорителите и системите им рентабилно, надеждно и практично решение за системите за оповестяване и озвучаване на:
N

Шопинг центрове, хотели, офис сгради, културна инфраструктура

N

Стадиони, транспортни терминали като летища, жп гари и болници, индустриални предприятия, тунели

Доверявайки се на този бранд, вие получавате гарантирано качество на страхотни цени, без компромис към изработката и функционалността. Техниката е достатъчно надеждна, за да осигурява ефективно безопасността на всички посетители, клиенти и работници в даден обект години наред .

Ambient System продукти, които ще откриете в ProAudio

Pro Audio ще Ви помогне да изберете най-подходящата оповестителна система на Ambient спрямо вашите нужди и ситуация. При нас ще откриете богато разнообразие от решения на бранда, включително Аmbient МiniVES и Аmbient МidiVES. Изберете нас!

MiniVES на Ambient Systems е TCP/IP базирано мащабируемо устройство за публичен адрес и гласова аларма (PA/VA), подходящо за многофункционални архитектури.

Като самостоятелна единица, MiniVES е икономически ефективен и мощен PA/VA за малки сгради като супермаркети, хотели или училищa с основни функции като гласова евакуация, пейджинг или фонова музика.

Благодарение на разпределената мрежова архитектура, МiniVES може да се прилага в различни мрежови приложения, като например транспорт (железопътен транспорт, метро), болнични/университетски кампуси, високи сгради, индустриални паркове и други.

Подобно на МiniVes, MidiVES на Ambient Systems са мащабируеми единици за публичен адрес и гласова аларма, подходящи за многофункционални архитектури. Устройствата от серията midiVES са компактни контролни устройства за гласова аларма, съдържащи всички компоненти в един компактен корпус, които отговарят на всички изисквания на EN 54-16 и EN 54-4 (сертификат за постоянство на производителността 1438-CPR-0527).

Цялата концепция на системата се основава на висококачествени аудио мрежови разпределителни възли, оборудвани с два независими 160 W, 320 W или три независими безтрансформаторни 500 W усилвателя клас D, които разпределят 100 V сигнали към 4, 8 или 16 линии високоговорители в зависимост от типа. Системата осигурява и работа на резервен усилвател за авариен приоритетен тип сигнали.

Oсвен тези две системи, при нас можете да откриете и тунелен, рупорен говорител на бранда.

N

Безплатна доставка на поръчки над 200 лв.

N

Разполагаемост на склад – доставяме бързо!

N

100% безплатна и детайлна консултация + опция за проектиране и инсталация!

Защо да изберете Ambient System с ProAudio

Доверявайки се на този бранд, Вие получавате гарантирано качество на страхотни цени, без компромис към изработката и функционалността. Техниката е достатъчно надеждна, за да осигурява ефективно безопасността на всички посетители, клиенти и работници в даден обект години наред.

Pro Audio ще Ви помогне да изберете най-подходящата оповестителна система на Ambient спрямо Вашите нужди и ситуация. Насладете се на безплатна доставка на поръчки над 200лв. Освен това, разчитайте на бързи доставки, тъй като разполагаме с продукти на склад. Можете да се възползвате също така от 100% безплатна и детайлна консултация с опция за проектиране и инсталация!