Select Page

AMBIENT

Ambient Systems – Достъпно Качество

Ambient Systems е компания, фокусирана тясно и много задълбочено в разработка, производство и доставка на PA/VA (public address & voice alarm) системи, с централа в Гданск, Полша. В продължение на 25 години компанията достига клиенти на 3 континента (Африка, Европа, Азия) с висококачествените си продукти, които са често срещан компонент във високотехнологичните системи за пожарна безопасност и сигурност.

Всяко от продуктите и решенията на Ambient, комбинира интелигентна функционалност, гъвкавост, устойчивост и максимално добри резултати при експлоатация.

Продуктовата им гама е сертифицирана по EN-54 и стандартите за безопасност, като е устойчива за работа при тежки атмосферни и екслоатационни условия. Това прави говорителите и системите им рентабилно , надеждно и практично решение за системите за оповестяване и озвучаване на:

N

Шопинг центрове, хотели, офис сгради, културна инфраструктура

N

Стадиони, транспортни терминали като летища, жп гари и болници, индустриални предприятия, тунели

Доверявайки се на този бранд, вие получавате гарантирано качество на страхотни цени, без компромис към изработката и функционалността. Техниката е достатъчно надеждна, за да осигурява ефективно безопасността на всички посетители, клиенти и работници в даден обект години наред .

Pro Audio ще Ви помогне да изберете най-подходящата оповестителна система на Ambient спрямо вашите нужди и ситуация. Изберете нас!

N

Безплатна доставка на поръчки над 100лв.

N

Разполагаемост на склад – доставяме бързо!

N

100% безплатна и детайлна консултация + опция за проектиране и инсталация!