fbpx
Select Page

Тунел Железница с действаща Ambient система

за гласова евакуация и сигурност при инциденти

През изминалата седмица направихме пуск на системата за гласова евакуация в предстоящия за откриване тунел “Железница” . 80 специализирани говорители за тунелно приложение, и 24 по-малки за сервизен отсек, покриват цялата дължина на почти 2.3 км нов тунел, с равномерно разпределен монтаж.

ABT-TNL100 е специализиран тунелен говорител с изключително точно насочване и висока разбираемост. Проектът и реализацията преминаха през множество изчисления за постигане на необходимата разбираемост. Управлението на системата с 90 линии, отделна за всеки говорител, е с Ambient MultiVES.

Ambient ABT-TNL 100

специализиран високоговорител подходящ за инсталация в тунелни системи, тясна и прецизна насоченост, висока разбораемост и ефективност при работа в акустично проблемна среда

Ambient MultiVES

PA VA система с изцяло цифрова аудио трансмисия, модулна контрукция, напълно интегрируема с други системи за пожарна безопасност, позволяваща връзка с всички пожарникарски и зонови мокрофони

Срутване на скални маси , в близост до тунела забавят неговото пускане в експлоатация, но сме особено горди , че заедно с AmbientSystems доставихме и консултирахме компаниите изпълнители на проекта за тази специфична част от неговата реализация. Системата за излъчване на съобщения в тунел Железница стана отправна точка и за други проекти в сферата на транспорта, върху които работим.

Направете запитване по проект или офертно предложение!