fbpx
Select Page

PROCAB - Кабели и Конектори

ProCab

PROCAB – кабели и конектори. Основана през 1977 от група ентусиазирани аудиофили , PROCAB се е развил до водещ производител на кабели за AV индустрията.
Днес в заводите на PROCAB се произвеждат над 4000 кабели, конектори и продукти за потребностите на инсталaтори, AV интегратори, за събития на живо, музиканти и за рентал бизнес.

Всички продукти, които PROCAB предлага, с имат една обща цел: да ви осигурят най-добрите възможни технически свързвания. Високоспециализиран екип от инженери за окабеляване и електроника, гарантира, че PROCAB продуктите водят в иновациите и създават решения, които ще задоволят всеки – от меломан към качеството на домашния звук и видео , до най – взискателните професионалисти. Това става възможно чрез широка гама от уникални конектори и аудио, видео, цифрови и захранващи кабели.
Понастоящем PROCAB предлага над 4000 различни продукта и конфигурации, разделени в три различни групи: серия Basic – Classic и – Prime.

Basic

Предварително сглобените продукти на серия Basic от PROCAB се състои от пълна линия от всички стандартни кабели, необходими във всички инсталации. Тези икономични кабели могат да се използват както за фиксирани инсталации, така и за мобилни приложения. Оригиналните съединители PROCAB, използвани в тази гама, се състоят от комбинация от формовани и спояващи връзки. В съчетание с гъвкавостта на самите кабели, това прави тази серия отлична за да бъде част от всякакъв вид приложения за начинаещи потребители.

Classic

Предварително сглобените продукти на серия Classic от PROCAB предлага изключителна линия от кабели и адаптери, достойни за изискванията на всеки AV интегратор. Не само дизайнът, но и качеството на самите кабели са изключително високи при конкурентен ценови диапазон. Предимството на позлатените контакти и съединителите, които са формовани здраво върху кабела, правят продуктите на серия Classic най-вярно решение за фиксирани инсталации и мобилна употреба.

Prime

Предварително сглобените продукти на серия Prime от PROCAB ви предлага най-високия клас кабели. Тази серия е специално разработена, за да издържи на най-тежката употреба и амортизиране, което всяко приложение за отдаване под наем и път може да им подложи. Всички връзки са оборудвани с най-качествените съединители. Neutrik и PROCAB щепсели, осигуряващи най-надеждна комуникация. Освен висококачествените черни конектори, кабелите, използвани в тази серия, също са проектирани и произведени с внедрени технологии Highflex ™, Ultraflex ™ и Duraflex ™.

Showing all 35 results