fbpx
Select Page

Elation - Professional Lighting Products

Elation

Кои са Elation?

Създадена през 1992 г., Elation Lighting Inc. е частна корпорация, базирана в Лос Анджелис, Калифорния. Компанията предлага широка гама от конвенционални и интелигентни LED продукти за осветление, видео и атмосферни ефекти, като част от широката си гама продукти професионално осветление за театрални и концертни сцени. Тези продукти се грижат за различни пазари, включително покриват нуждите на, продукционни студиа, храмове, корпоративни AV, изложби, нощни клубове, обекти за развлечения, тематични паркове и круизни кораби.

Мисията на Elation Lighting е семпла – да предостави най-добрите продукти в класа си и да осигури превъзходно обслужване на клиентите, като същевременно да гарантира и най-доброто съотношение стойност/производителност в индустрията. Главната цел на бранда е да подкрепи създателите и продуцентите на шоу програми с инструментите, от които се нуждаят, за да постигнат визията си.

Какво да очаквате от Elation

При нас можете да намерите някои от най-атрактивните предложения на Elation. В нашия каталог фигурират продукти от подсериите Magmatic и Obsidian Control Series. Иновативните продукти на Elation включват всепризнатите хибридни оптични системи, които са сред водещите марки на пазара за професионално осветление и видео.

Серията Proteus™ на компанията от движещи се глави за открито с IP65, серията Smarty™ от движещи се глави с технологията на лампата FLEX, линията Artiste™ от креативни LED подвижни глави и серията Fuze™ от динамични миещи, точкови и профилни LED светлини са много търсен от дизайнерите на осветление по целия свят. Тези продукти продължават да задават нови стандарти за ефективност и производителност в индустрията.

Някои от нашите топ предложения включват:

И други.

Разгледайте продуктите по-долу

Showing all 58 results

Защо да изберете Elation с ProAudio

Ние сме сертифициран дистрибутор на качествени продукти с голям избор от артикули в нашата гама. Всички продукти, които предлагаме, са прецизно подбрани с внимание към детайлите. Ние разбираме, че изискванията на клиентите ни могат да бъдат различни, затова сме се постарали да имаме голямо разнообразие от продукти, за да отговорим на различните нужди.

За да улесним Вашата покупка, всички продукти в нашата гама са налични на склад. Ние разбираме колко е важно да получите желаните от Вас продукти в най-кратки срокове, затова сме се постарали да поддържаме добре зареден склад. Освен това, за поръчки на стойност над 200 лв., Ви предоставяме безплатна доставка до всяка точка в страната.

Ние сме убедени, че ще намерите подходящите продукти за вашите нужди сред нашата гама. В случай, че имате нужда от помощ или съвет, нашият екип от квалифицирани специалисти е готов да Ви помогне.