fbpx
Select Page

Canton

Canton

Повече за Canton

Canton Германия е бранд, познат на меломани и аудиофили с блестящото съотношение качество – цена – дизайн. Брандът е създаден от четирима hi-fi ентусиасти, които се събират през 1972 с цел да произведат най-добрия високоговорител за всеки вкус и бюджет. Компанията се заформя в бивше селско училище в Weilrod близо до Франкфурт – където до ден днешен се намира централното управление на фирмата.

След създаването през 1972, компанията бързо се популяризира с Hi-Fi тонколони, активни и пасивни субуфери, системи за домашно кино, а през последните години и с аудио решения със SMART функционалност. Озвучителните тела Canton са с множество специализирани награди, постоянни високи оценки на Hi-Fi издания за качество на звук и винаги в симбиоза с достъпна цена.

Висококачествена Canton аудио техника в ProAudio

Като доказано лидер в аудио областта, Canton предлага богато разнообразие от аудио решения. Някои от най-атрактивните предложения включват:

Showing all 36 results

Защо да изберете Canton с ProAudio

Отличително качество

Брандът е носител на множество награди, като наградата EISA. В стремежа си да създадат продукти с по-добър звук и качество, компанията създава керамично – волфрамови и титаниеви мембрани, които стават част от Premium сериите Reference & Vento.

Внимание към детайла

Canton обръща внимание на всеки детайл, от избора на компоненти до окончателното сглобяване на продукта. Това ниво на прецизност гарантира, че предложенията предоставят изключителна производителност и издръжливост, което е жизненоважно за отговарянето на изискванията дори на най-претенциозните аудио професионалисти.

Богата наличност от продукти

Разнообразието е още един отличителен белег за фирмата. Canton са от малкото компании, в света на аудиофилските системи за звук, които предлагат Wireless Hi-Fi тонколони, Smart & Wireless усилватели и саундбарове. Те също така предоставят и забележителна Pro House серия, която със своя стилен дизайн позволява сливането с всеки стил интериорен декор, като в същото време осигурява впечатляващ звук.

Спестяване на доставка

Освен всички плюсове, които брандът предлага на потребителите, от ProAudio добавяме допълнителна стойност, като предлагаме безплатна доставка на поръчки над 200 лв.