fbpx
Select Page

Зонални матрици

Зоналните матрици са комплексна система, която свързва различни аудио компоненти и позволява тяхното функциониране и контрол на всеки елемент, както и процесоринг на звука. Към тях могат да се свързват микрофони с приоритет и други различни източници на музика на линейно ниво като CD плейър, тунер и MP3 плейър. Те осигуряват балансиран звук и качество на всички устройства. Правилното използване на зоналните матрици ще Ви помогне за:

N

По-качествено и чисто аудиоизлъчване;

N

Адаптация към проблемни акустични условия;

N

Прецизен контрол върху всички компоненти, както и акостичен фийдбек.

Ние разбираме, че качеството на техниката трябва да е отлично. Именно затова се доверяваме за марки, доказали се с продуктите си и високо ниво на зонални матрици с отлично взаимоотношение между цена и качество. Продуктите на AUDAC дават гъвкавост.

Зоналните матрици са различни по вид, приложение, мощност и функционалност. Доверете се на нашия екип, за да Ви помогне да вземете правилният избор и да направите най-добрата инвестиция спрямо вашите нужди. Освен гарантирано качество, Pro Audio може да Ви предложи:

N

Бърза и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 200лв;

N

Професионални консултации с експерт от екипа.

ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact at proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!