Select Page

Разнообразието на модели, видове и цени на усилватели е огромно. Факторите, по които се съобразява избора им се определят от предназначението, вида на инсталацията или употреба при мобилна система за звук. Опитваме се да осигурим предложения за усилватели с голям избор и варианти, като се водим от ясни правила – качество, надеждност и издръжливост, подходящи за всеки цени.

В инсталациите за фоново озвучаване за магазини, зали, фитнес клубове, ресторанти предназначение намират усилватели на 100 V с мощност 30, 60, 120, 240, 360 , 480 W. Предложенията могат да са най-бюджетни, на проверен китайски производител или по-висок клас с висока надеждност на японската компания ТОА.

Качеството на звука е критерият, който ще предопредели избора на марка. Опциите предлагат микрофонни входове – за излъчване на съобщения, както и USB вход, чрез който музика от флашка може да звучи по системата за фоново озвучаване. Цялостната система е лесна за монтаж и подръжка, семпла като решение. В някои случаи, когато мощността на линиите надхвърля стандартната до 480 или 720 W, на помощ идват специалните усилватели на американската марка QSC Аudio от серия CX и CMX . Разработени са на базата на ексклузивната технология на QSC – PowerLight®. Тези двуканални или четириканални усилватели предлагат големи мощности, гъвкавост на свързване и са с висок термален капацитет. Te са логичен избор при изграждане на фиксирана озвучителна система при която ни е нужна мощност 600W, 1200W, 1600 W и надеждна употреба. Гаранцията им е 3 години.

За инсталации и мобилни предложения със саунд с голяма мощност, при професионални озвучителни тела решението за усилвателите ще е на QSC или Powersoft. QSC предлага RMX серия – е най-разпознаваемата серия усилватели в световен мащаб. Усилвателите осигуряват чиста, динамична сила и легендарния за QSC звук, с ниско ниво на изкривявания (<0.05% THD) и впечатляващо ниска цена. Моделите са с мощност 850 W, 1450 W, 1850 W и 2450 W, както 4050 и 5050 W с размер 3RU. Вижте ги тук.

С марка QSC е и решението, което предлагаме като усилватели, подходящи за музиканти, със специално разработената за тях GX серия. Висока ефективност, прецизен инженеринг, дългогодишна употреба и надеждност, лесна преносимост и отлична цена. GX 3 и GX 5 са с тороидален трансформатор, а GX 7 с импулсно захранване. Това са едни от най –използваните от музиканти и озвучители усилватели в световен мащаб.

Про Аудио е не само изключителен представител на предложените марки , но и осигурява надеждна сервизна подръжка и гаранцията на всички усилватели.