fbpx
Select Page
N

Професионални усилватели и миксер- усилватели

Налични на склад, професионални усилватели за тонколони и широк спектър от други нужди. Дву- и многоканални мощни усилватели с  възпроизвеждане на музика за инсталации  и на живо, и комбинирани миксери/усилватели. Те предлагат високо ниво на мащабируемост, конфигурируемост и свързаност.  Работа на 4Om или 8 Om, подходящи за  инсталации с пасивни озвучителни тела – FBT, AUDAC.

Инсталационни бюджетни усилватели Ibiza & BST

Усилвателите на марки BST & Ibiza са надеждни и бюджетни решения. Компактни и леки за лесно пренасяне. Част от моделите разполагат с електронна защита срещу къси съединения и прегряване. Опции – дистанционно управление, USB, FM тунер , Bluetooth свързване.

IBIZA AMP600-MKII
Ibiza AMP800-MKII
BST MPR350 - USB рекордер & плеър

Инсталационни или стационарни усилватели  FBT/ серия AX

Професионалисти усилватели от серия AX на  FBT са абсолютен фаворит в бранша със съотношението цена-качество, което предлагаме на инсталатори и музиканти.
Моделите  с мощност 800, 1200, 2000 и 3000 W, двуканални, със защити от прегаряне, налични на склад и доказали надеждност, подходящи и за мобилни инсталации, както и в системи за  аудио оборудването при сватбени тържества.

Усилватели AUDAC

NETWORK усилватели

Лесна интеграция в цялата система и контрол с върха на пръстите. С функционалност,  съвместима с AUDAC Touch™ и  WaveDynamics™. възможност за автоъпдейт. Atellio Family member!

Non NETWORK усилватели

Усилвателите от Non Network серии са SMA, SMQ, PMQ – дву и четириканални ,Dante™, с DSP  и управление на  високоговорителите, AUDAC Touch™, WaveDynamics™