fbpx
Select Page

Усилватели 100V

Инсталационните  усилватели на 100V , различна мощност и брой канали, са правилния избор за реализиране на озвучителни системи за фонов звук в една или повече зони на озвучаване, както  и общо оповестяване в малки обществени обекти. Това могат да бъдат ресторанти , магазини, офиси, фитнес зали и много други помещения. в които няма необходимост от   системи за гласово оповестяване. В тези инсталации  могат да се използват говорители за таванен монтаж или стенни говорители, както и говорители за СПА зона, паркове, градински зони на заведения. Лесна инсталация, минимални загуби на мощност по линиите, широк избот на говорители по приложение и дизайн.

N

Възможни приложения за озвучителни системи в:

N

Магазини;

N

Ресторанти, малки барове и кафетерии, бутици;

N

Малки до средни супермаркети;

N

СПА зони, басейни, фитнес зали.

Showing all 30 results

Нашият екип с удоволствие ще Ви ориентира към най-правилният продукт за вашия проект. Предлагаме разнообразие от 100V аудио усилватели на добри цени, в отлично съотношение цена – качество. Освен гарантирано качество, нашият екип може да Ви предложи:

N

Бърза и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 200лв;

N

Професионални консултации с експерт от екипа.

ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact at proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!