Select Page

Усилватели 100V

Инсталационните стоволтови усилватели са правилния избор за озвучителни системи за фонов звук, общо оповестяване, разпределение на звук в повече от една зони, системи за излъчване на общи съобщения в малки обществени обекти и офис сгради, без изискване на сертифицирани по EN 54 системи за гласово оповестяване. Усилвателите, работещи на 100V са подходящи за инсталация с говорители за таванен монтаж или стенни говорители, както и говорители за СПА зона, паркове, градински зони на заведения. Инсталацията им е лесна и не отнема много време ако разполагате с нужните инструменти и малко опит. Усилвателите с напрежение от 100 V са най-често срещани в:

N

Магазини;

N

Ресторанти, малки барове и кафетерии, бутици;

N

Малки до средни супермаркети;

N

СПА зони, басейни, фитнес зали.

Showing all 39 results

Нашият екип с удоволствие ще Ви ориентира към най-правилният продукт за вашия проект. Предлагаме разнообразие от 100V аудио усилватели на добри цени, в отлично съотношение цена – качество. Освен гарантирано качество, нашият екип може да Ви предложи:

N

Бърза и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 100лв;

N

Професионални консултации с експерт от екипа.

ПОЗВЪНЕТЕ НИ НА 056/84 52 04, или ни ПИШЕТЕ НА contact at proaudio.bg, за да Ви дадем най-точен съвет за ОПТИМАЛНО РЕШЕНИЕ!