fbpx
Select Page

Интерфейс модули

Интерфейс модулите служат за лесно и ефективно управление и контрол на аудио компонентите свързани в една система. Новостите в технологията позволяват цялостен контрол на системата само с помощта на мобилно устройство. Важните функции на различните компоненти могат да се съчетаят като обща система и да се управляват директно от екрана на телефон или таблет.

Те са познати още като “контролен панел” и вече все по-често са част от модерните озвучителни системи на различни предприятия, помещения и сгради. Интерфейс модулите, които предлагаме са от най-високо качество и са изработени от световно известната марка AUDAC. Тези интерфейс модули имат редица предимства:

N

Лесни за монтаж и свързване;

N

Интуитивни за управление;

N

Тънък и елегантен, почти незабележим дизайн;

N

Висок клас защита и устойчивост.

Ако имате нужда от ориентир и съвет относно това кой интерфейс модул е правилният за Вас – доверете се на нашият екип. Ние можем да Ви помогне в избора и да осигурим най-доброто за вашият проект. Независимо от какво имате нужда, при нас ще го откриете бързо и лесно на отлична цена! Освен гарантирано качество, Pro Audio може да Ви предложи:

N

Бърза и сигурна доставка;

N

Безплатна доставка за поръчки над 200лв;

N

Професионални консултации с експерт от екипа.