fbpx
Select Page

Fundamental Electroacoustics: Is that my cup of tea?

 

Акустиката и електроакустиката са теми, които са ежедневна част от работата ни  в аудио инженеринга и изграждането на системи за разпределен звук – фоново-озвучителни или професионални аудио системи.  Тук е мястото и на аудио-сигнал процесоринга, чрез аналогови или цифрови сигнал-устройства, за да постигнем звук, преодолявайки реверберацията, както и да елиминираме нежелания шум от различен произход.

тоа - онлайн академия - в търсене на перфектния саунд! - pro audio

Познанието за принципите на електроакустиката е ключово. Затова за нас и партньорите ни, който се вълнуват от темата или са превърнали системите за озвучаване в добавена стойност на бизнеса си, или просто са любопитни, предстоящия webinar нa TOA Fundamental Electroacoustics, провеждано от TOA, е отлична възможност да научим повече.

Запазете датата и часа в календара си!

N

Линк към събитието в Zoom:

Кликнете тук, за да присъствате на онлайн уебинарът Fundamental Electroacoustics !
N

Дата на провеждане на събитието:

8.12.2021г.
N

Час на събитието:

11 am – 12 am; SofiaTime

Получете безплатен достъп към други онлайн обучения!

Онлайн трейнингите на компанията включват информация относно ТОА продукти и техните приложения, функции, технически стандарти или  представяне на нови продуктови линии.

За кого са предназначени обученията на ТОА?

Онлайн трейнинг сесиите на компанията се провеждат на английски и са предназначени за контрактори (изпълнители), крайни потребители, консултанти, като позволяват на всеки от участниците да придобие умения и знания по всяка от темите, , което, от своя страна, помага за реализацията на прокетите им.

Нюзлетър регистрация

Изберете обучение от списъка, попъленете онлайн формата, за да получите линк с достъп до трейнинг сесията, която Ви интересува.

Последвайте линка, за да получите достъп до TOA Online Training академията!