fbpx
Select Page

Като лидер в световен мащаб за системи за оповестяване, евакуация и алармена комуникация, TOA никога не разочарова.

IP говорителите от серия IP-A1 на ТОА могат да разширят функционалността на системите за видеонаблюдение с IP камери, монтирани на открито или закрито,като добавят възможност за излъчване на директни съобщения в определена  зона. TOA IP-A1SC15 е мощен рупорен говорител с отлична речева разбираемост, разработен за работа на открито. Синхронизирането с IP камера оптимизира контрола  над паркинги, строителни и индустриални обекти.

IP-A1 на ТОА – Лесно свързване със SIP комуникационните системи

От своя страна,  таванния IP говорител IP-A1PC238  предоставя опция за излъчване на съобщения към едно или група устройства. Това би позволило SIP телефонната мрежа да функционира и като пейджинг система. SIP системите бързо се превърнаха в стандарт при телефонните комуникации.

Модел IP-A1PC238 е оптимално решение в подобни случаи, монтиран във фоайета, зали за срещи или коридори. Предоставя висока отчетливоста на звука и речевата разбираемост. Нивото на излъчвания звук може да бъде настроен спрямо околния шум, степента на опасност при извънредни ситуации или част от денонощието.

VMS системи и продуктите от IP-A1 серия.

VMS системите за зонално наблюдение използват отворения ONVIF комуникационен стандарт, с интеграцията на камери, системи за запис и софтуер за анализи, използващи AI технологии.

Добавянето на IP пейджинг устройство IP-A1PG позволява излъчване съобщения на живо през конкретна група високоговорители във всяка зона на обекта. Интеграцията им се постига чрез ONVIF* Profile S аудио канал.

IP-А1 серия предлага устройствата за лесен контрол, удобство и гъвкавост

  • С индивидуален контрол на силата на звука, на музикалното съдържание или активиране на съобщения в мрежата чрез HTTP команди при говорителите.
  • Отлично покритие на вътрешните зони с таванните говорители IP-A1PC238.
  • Разпространяване на аналогов сигнал към няколко различни мрежови компонента едновременно с пейджинг гейтуей модула.
  • Интеграция на локална PA система към инсталираните IP-А1 модули чрез аудио интерфейса от серията.

Пълна интеграция с MEET на Fermax

FERMAX е бранд,  с  продуктите  в масова употреба. Системите за IP видеонаблюдение на  CCTV на FERMАX  са синхронизирани с IP-А1 серия на ТОА. Изтеглете безплатен PDF  за интеграцията TOA/FERMAX – ТУК!

Възможностите за интеграция  между IP-A1 & FERMAX ще са предмет на  съвместен уебинар на двете компании.
Станете част от презентацията, като се запишете чрез интерактивната форма.

Дата: 07.06.2023 (сряда), час: 11 am – 12 am