fbpx
Select Page

Много от продуктите на CANTON влизат  в прецизно обмислени коминации за звук, заради иновативния подход на компанията . В тях Smart и Hi-Fi озвучителни тела и системи за домашно кино, се съчетават високо качество, безупречен дизайн и достъпност на цени.
CANTON Soundbar 10 & Smart Sub 8 – са двойка  с особна хармония в отношенията и затова са от най-харесваните и най-добре продаваните, от тяхната поява на пазара до този момент.

Multiroom Smart  Soundbar 10 – с Dolby Atmos и акустична настройка за дома ви

canton sub 8 & smart soundbar 10 - smart audio - елегантен дизайн с богат звук за музика и кино в дома ви. - pro audio

          CANTON Smart Soundbar 10  е  елегантен и грациозен . Но чрез технологиите Dolby Atmos и Virtual Surround реализира в пълнота 3D  великолепно звучене и придава обемността на кино зала. С балансираната комбинация от средни и високочестотни говорители, и подобрен бас рефлекс, саундбарът излъчва отчетлив и богат звук хоризонтално и вертикално, и изпълва пространството с качествен вайб за вашата Hi-Fi аудио система или домашно кино.

Акустично настройване на помещението – Вграденият DSP ще го направи за вас! Чрез менюто просто задавате разстоянието между мястото за слушане и саундбара и височината до тавана – DSP на свой ред настройва саундбара според въведените стойности. Освен това има тристепенен еквалайзер за фина настройка на ниски / средни / високи честоти, както и гласова предварителна настройка за оптимална разбираемост на речта, стереорежим за възпроизвеждане на чиста музика, както и нощен и филмов режим с известно увеличение на ширината на стереофоничната основа

Свързване и стрийминг 

      Стрийминг за любимата музикаApple AirPlay,  Spotify Connect. Тези от вас, които предпочитат директното свързване към мобилни устройства, без нужда от app, могат да разчитат на easy pairing с Bluetooth. Нaлична Ethernet връзка и WLAN приемник (2,4 GHz и 5 GHz), с възпроизвеждане чрез Chromecast от всяко приложение за смартфон или браузъра Chrome. При различни сценарии до по-сложна настройка 5.1.2 са възможни кобминации и с  други високоговорители от серията Smart за домашно кино. Разбира се и  Bluetooth.

Canton Smart Sub 8 – Мощен  бас за дълбочина и страст на звука, и някои черти на хармоничните отношения с  Soundbar 10

    Партньорството на Soundbar 10 и Smart Sub 8 е впечатляващ микс от гъвкавата функционалност на Soundbar 10 с DSP който автоматично прехвърля ниските под 100 Hz честоти, за изпълнение на субуфера Smart Sub 8. Резултатът от тази симбиоза е изумителна дълбочина и плътност на звука. Живи изображения  с подвижен естествен звук… и  двойна изненада: грациозни и щедри на обемен звук тела.

   Комбинацияа Canton Smart Soundbar 10 & Smart Sub 8 ясно доминира над обикновена домашна система за кино .
В тестова среда тандемът предава вълнуващо, богато на баси и впечатляващо звуково изживяване. Автентичен  и застрашителен грохот  от гръмотевиците и силните проливни дъждове – и ако боят в бара е направен правилно, лошите момчета се проявяват в стаята по-реалистично, отколкото на човек му се иска.

   А Стереото….?    На първо място, впечатлението от тоновете: саундбарът и субуферът свирят като от едно цяло, субуферът не се налага по крещящ или доминантен  начин. Той прави това, което трябва: акцентира музиката и функционира като безпроблемно свързан нискочестотен говорител. Дори при класическа музика в малък ансамбъл (трио от пиано, виолончело, цигулка) представянето изглежда тонално хомогенно, автентично, естествено. Чуваме образцовата неутрална и съгласувана координация на тоновете, при която нито един честотен диапазон не изглежда изключен, прекомерен или липсващ.

Smart Soundbar 10 и Smart Sub 8 заедно действат като “устройство без свойства” в абсолютно положителен смисъл, всичко работи по приятен начин в баланс с много фина резолюция.

canton sub 8 & smart soundbar 10 - smart audio - елегантен дизайн с богат звук за музика и кино в дома ви. - pro audio

    Кубичната форма на Canton Smart Sub 8 откроява неговото по-масивно присъствие, но също така елегантно, в стила на модерния мек дизайн, запазена марка на Canton. За разлика от Soundbar 10, субуферът има своето отчетливо място на пода, за да използва силата на монтирания отдолу 220 инча бас драйвер за плътен и тежък пространствен бас.

Във всеки случай не бихме определили Smart Soundbar 10 & Smart Sub 8 като “устройства за обикновени звукови ефекти”. Високотехнологичното дуо успява да постигне отлично разпределение с баланс и хармонична съгласуваност на тоновете, които биха впечатлили всеки аудиофил.

Smart Soundbox 3
Canton Ergo 620
CANTON Smart Amp 5.1
Smart Vento 9 S2